Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Latest Album Picture v2 Details »
Latest Album Picture v2
Mod Version: 0.3, by Massamo (Coder) Massamo is offline
Developer Last Online: Nov 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.3 Rating: (2 votes - 4.50 average) Installs: 63
Released: 14 Dec 2009 Last Update: Never Downloads: 1
Supported Template Edits Re-usable Code Translations Is in Beta Stage  

Create a new widget
Widget Type: PHP Direct Execution
Title: Latest Picture

Then save find it again and click the configure change top box to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Then save

add 2 new templates below

Title: cms_albums

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Title: cms_albums_albumsbits

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

all you need to do now is go into layout manager and add the widget where you want it

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Social Group and Album Enhancements Album Picture Clicks to Next Picture in Album Abe1 vBulletin 3.7 Template Modifications 24 15 Mar 2011 04:45

  #16  
Old 19 Dec 2009, 13:43
AWMGolfer AWMGolfer is offline
 
Join Date: Dec 2007
Is there a way this can work on the new forum sidebar?
__________________
http://www.maineforums.net
Reply With Quote
  #17  
Old 19 Dec 2009, 23:28
AndrewSpearin AndrewSpearin is offline
 
Join Date: Dec 2009
Real name: Andrew Spearin
Thanks for this, I was able to adapt it to suit a needed feature perfectly

http://npac.ca/2010
Reply With Quote
  #18  
Old 23 Dec 2009, 09:55
abroad abroad is offline
 
Join Date: Mar 2007
there is a problem with pictures which are set to private. Those are not displayed. The album is only displayed empty. They need to be filtered out.
Reply With Quote
  #19  
Old 23 Dec 2009, 11:00
Massamo Massamo is offline
 
Join Date: Nov 2009
This will fix the problem updated first post too


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #20  
Old 23 Dec 2009, 11:13
abroad abroad is offline
 
Join Date: Mar 2007
thanks a lot!
Reply With Quote
  #21  
Old 02 Jan 2010, 21:32
kevinfx kevinfx is offline
 
Join Date: Jan 2006
how do i display pix in 2 column (side by side like this : pix 1 | pix 2

thanks

Last edited by kevinfx; 02 Jan 2010 at 22:37.
Reply With Quote
  #22  
Old 04 Jan 2010, 02:28
Verionia Verionia is offline
 
Join Date: Jul 2009
How do I display this as a block on the forum?
Reply With Quote
  #23  
Old 04 Jan 2010, 04:27
ARadarDetector ARadarDetector is offline
 
Join Date: Oct 2009
I added this to my cms homepage: http://www.Radar-Detector.net

As you can see the pictures don't fill that box up fully, I went into template to make the edit to make it bigger not sure which one i need to increase? How would I make the preview images seen on my homepage appear bigger to fill out the boxes more?

Thanks!
Reply With Quote
  #24  
Old 05 Jan 2010, 15:49
gsipromotions gsipromotions is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by woffie View Post
I get an error when I use this.

Fatal error: Call to a member function query_read() on a non-object in /home/myforums/public_html/myforums/forums/packages/vbcms/widget/execphp.php(171) : eval()'d code on line 6
Yep, I got that as well.
Reply With Quote
  #25  
Old 08 Jan 2010, 11:19
worried worried is offline
 
Join Date: Jan 2009
The center tag in your script isn't working for me. I think there is css from the album.css or picture.css that fixes the left margin. However, I see ARadarDetector's is centered perfectly. I have mine installed in vB 4.0 Gold.
Reply With Quote
  #26  
Old 09 Jan 2010, 13:13
kersti kersti is offline
 
Join Date: Dec 2005
How do I add in two new templates?
Reply With Quote
  #27  
Old 18 Jan 2010, 16:28
antua al toro antua al toro is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by kersti View Post
How do I add in two new templates?
+1
i wonder
maybe i don't get it, spend 3 hours and didn't find how to add new templates.
help, please
Reply With Quote
  #28  
Old 23 Jan 2010, 17:14
ahmedipa ahmedipa is offline
 
Join Date: Feb 2009
thank you so much
Reply With Quote
  #29  
Old 05 Feb 2010, 06:44
Juggernaut's Avatar
Juggernaut Juggernaut is offline
 
Join Date: Dec 2009
Thank you very much for this widget, it's awesome
Reply With Quote
  #30  
Old 05 Feb 2010, 19:57
aberg aberg is offline
 
Join Date: Jul 2004
Originally Posted by abroad View Post
the pictures need to be larger...how is it possible to change it?
That's my question to, but there is no answer yet.
Is there someone who knows a solution?

Originally Posted by kersti View Post
How do I add in two new templates?
In the admin menu go to Styles & Templates.
Click on Style Manager
In the drop down menu click on Add New Template.
If you have more styles you must add templates for each style
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:14.

Layout Options | Width: Wide Color: