Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 Apr 2017, 22:21
boxingscene boxingscene is offline
 
Join Date: Sep 2004
Anyone Experienced Login Issue With Users?

Using VB 3.8X.

I haven't made any changes to the forum itself or added any new mods in a very long time, but in the last few weeks I've had at least 3 users who complain that every time they login they get the welcome page and then get reverted back to the login page.

The only change that I've made, back in mid-February, was making the forum go https.

I personally had this type of issue way back when, but it only happened for some odd reason when I was logged into my forum and my "test forum" at the same time. That was a simple cookie issue solved by logging out of one or the other.

As far as the users, it sounds to me like a cookie issue IMO - either a conflict or whatever they are using is blocking cookies.

Not sure if there have been any browser updates to chrome, firefox, etc. that might be causing this.
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Apr 2017, 20:13
Paul M's Avatar
Paul M Paul M is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Paul M
Tell them to delete all their cookies for the site.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member


Cable Forum
Please do not PM me about custom work - I no longer undertake any.
Note: I will not answer support questions via e-mail or PM - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:40.

Layout Options | Width: Wide Color: