Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #16  
Old 04 Jan 2015, 18:40
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
OK, I made you a product xml that you should be able to import, and attached it. In case you don't know already, to do that you go to Plugins & Products > Manage Products and click on the "Add/Import Products" link at the bottom. Then press the "Choose File" button and find the xml file (you would have saved to your computer already), then press "Import".

I did try this but I'm not 100% certain it will add the color everywhere you need (some places just don't have it at all even if you set it in the usergroup manager). But you should be able to remove the edits you made in the postbit template, if you want.

Hopefully this is what you wanted. Otherwise, let me know.
Thanks buddy, I've tested it and it shows on postbit & memberinfo, is their away of enabling it for the users online?
Reply With Quote
  #17  
Old 04 Jan 2015, 18:47
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
I thought it would work for users online. Sorry if this is a stupid question, but what part are you talking about exactly? Is it "Currently Active Users" on index.php? Maybe I'm thinking of a different section.
Reply With Quote
  #18  
Old 04 Jan 2015, 18:52
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
I thought it would work for users online. Sorry if this is a stupid question, but what part are you talking about exactly? Is it "Currently Active Users" on index.php? Maybe I'm thinking of a different section.
Yep that lil bit at the bottom of index.php, and also the members visited today box which is a mod. I tried modifyin that div but it's different coding to the postbit and only shows up as $activeusers
Reply With Quote
  #19  
Old 04 Jan 2015, 19:21
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Hmm...it's working for me in "Currently Active Users" (which was kind of the point of it). I don't think I can help you with the mod, I don't know anything about it.

Your VIP group is 27, and the profile field is 9, right? I hard-coded those in that plugin.

If you right click one of the user names and "Inspect Element" (or whatever it is for your browser), do you see the <span style="... tags around the user name?
Reply With Quote
  #20  
Old 04 Jan 2015, 20:11
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
Hmm...it's working for me in "Currently Active Users" (which was kind of the point of it). I don't think I can help you with the mod, I don't know anything about it.

Your VIP group is 27, and the profile field is 9, right? I hard-coded those in that plugin.

If you right click one of the user names and "Inspect Element" (or whatever it is for your browser), do you see the <span style="... tags around the user name?
Yeah it's working fine now, just not in Chrome lol. I suppose I can live without the mod plugin

Just one more thing, how do I bold the usernames? as I currently have <b> </b> in the usergroup manager for that user, but isn't showing as bold? I'm guessing I need to modify the plugin you gave?
Reply With Quote
  #21  
Old 04 Jan 2015, 20:39
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Oh, yeah, I probably could have done it so that the markup from the usergroup manager was preserved. Try going to Plugins & Products > Plugin Manager, and find "Set username markup from profile field" and click on it. Then replace the code with this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and press Save, and see how that looks.
Reply With Quote
  #22  
Old 05 Jan 2015, 01:35
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
Oh, yeah, I probably could have done it so that the markup from the usergroup manager was preserved. Try going to Plugins & Products > Plugin Manager, and find "Set username markup from profile field" and click on it. Then replace the code with this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and press Save, and see how that looks.
Cheers, I noticed a slight problem, When I have more than 1 usergroup it only shows the Custom VIP colour. Is there a way to have it so it only uses the "Display Usergroup"?

For instance, my admin usergroup is red, and despite having that as my primary & diplay usergroup it still has my name showing the additional userroup colour preference.
Reply With Quote
  #23  
Old 05 Jan 2015, 02:50
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
OK, how will you know when you want the display usergroup and when you want the profile field color?
Reply With Quote
  #24  
Old 05 Jan 2015, 03:55
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
OK, how will you know when you want the display usergroup and when you want the profile field color?
I want it so that if you go to www.site.com/profile.php?do=editusergroups



And select "identify me as admin" it identifies you in your red username (which is within the usergroup manager for that group) whilst "identify me as VIP" would change your username to the custom colour.

At the moment, the only way to get a different colour shown is if that user removes the user colour hexcode in their settings
Reply With Quote
  #25  
Old 05 Jan 2015, 03:58
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Hmm...OK. So it might work out better if we take a different approach, and instead of using is_member_of() and adding markup, we could just check if the markup is the 'VIP' markup (maybe by putting an id attribute in the span tag), and if so, add the color.

I'll look at it tomorrow.

ETA: oh, and they're able to enter any hexcode they want? Then the plugin also needs to check for that, otherwise the could enter something like #000000;"> followed by any html or css they wanted.
Reply With Quote
  #26  
Old 05 Jan 2015, 05:10
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by kh99 View Post
Hmm...OK. So it might work out better if we take a different approach, and instead of using is_member_of() and adding markup, we could just check if the markup is the 'VIP' markup (maybe by putting an id attribute in the span tag), and if so, add the color.

I'll look at it tomorrow.

ETA: oh, and they're able to enter any hexcode they want? Then the plugin also needs to check for that, otherwise the could enter something like #000000;"> followed by any html or css they wanted.
I can always edit the field so it only allows the #000000 *7 character
Reply With Quote
  #27  
Old 06 Jan 2015, 14:35
Scandal's Avatar
Scandal Scandal is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peter
Try also this product (I had develope it some months ago). It is for vB4 but I test it and works fine with vB3.
After installation check vbulletin options. You can add usergroups (who can change color) and exclude colors from use.
You have only to add the field ID of the profile field which use for username colors and set the usergroup IDs.

Username color is changed globally.
Attached Files
File Type: zip product-sc_username_color.zip (1.6 KB, 24 views)
Reply With Quote
  #28  
Old 06 Jan 2015, 15:37
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Oh good, I was meaning to get back to that. Now you've saved me the trouble.
Reply With Quote
  #29  
Old 06 Jan 2015, 20:08
TC-Jamech TC-Jamech is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Jamie
Originally Posted by Scandal View Post
Try also this product (I had develope it some months ago). It is for vB4 but I test it and works fine with vB3.
After installation check vbulletin options. You can add usergroups (who can change color) and exclude colors from use.
You have only to add the field ID of the profile field which use for username colors and set the usergroup IDs.

Username color is changed globally.
Will give it a shot, do i need to undo the other changes I made to postbit etc?
Reply With Quote
  #30  
Old 07 Jan 2015, 12:25
Scandal's Avatar
Scandal Scandal is offline
 
Join Date: Dec 2005
Real name: Peter
Originally Posted by TC-Jamech View Post
Will give it a shot, do i need to undo the other changes I made to postbit etc?
Yes, this hack doesn't need template edits.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mini Mods Welcome box Username Color Kaminah vBulletin 4.x Template Modifications 36 17 Jan 2016 07:05
Username Color 2 Hwulex vBulletin 2.x Beta Releases 6 04 Dec 2003 14:09



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:12.

Layout Options | Width: Wide Color: