Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 28 Apr 2008, 12:36
Robp57 Robp57 is offline
 
Join Date: Jan 2006
Style Errors

I just opened a new board and I get this error when I go to the User CP....
This is something new, have never seen this before...
I have the newest version..3.6.10

Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.


What could the problem be???
Reply With Quote
  #2  
Old 28 Apr 2008, 12:45
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
You have installed a modification that has not updated the code for the new CSRF protection. Please consult the author.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Apr 2008, 14:52
MotoUp MotoUp is offline
 
Join Date: Jul 2004
I'm getting this with my mobile thread too Rob, what style are you using that you're getting the error? It looks to me like all the template changes are there, yet it doesn't work...Still trying to figure it out, but I'm not getting anywhere...
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:46.

Layout Options | Width: Wide Color: