Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #31  
Old 15 Jan 2009, 21:04
punchbowl punchbowl is offline
 
Join Date: Nov 2006
exactly what I need! ty
Reply With Quote
  #32  
Old 28 Jan 2009, 20:35
DivineMessenger DivineMessenger is offline
 
Join Date: Feb 2008
How can I choose an image and have it link to the url in the profile field. Like if I wanted to put a lil facebook image and have it go to their profile field "facebook profile"
Reply With Quote
  #33  
Old 10 Feb 2009, 03:55
Iceburg22 Iceburg22 is offline
 
Join Date: Dec 2004
the site I am working on currently has something like 4000 members. I want to add a new profile field and it have a default of 0. Is there some kind of query that I need to run to have every member's profile field have a default answer of zero? If so how do I do this?
__________________
Reply With Quote
  #34  
Old 05 May 2009, 15:08
RoyT RoyT is offline
 
Join Date: May 2009
Hmmm, I'm a bit lost, I'm sure it's just me but I can't see where I actually place this code?

Do I need to also give it positional information as well?

What I'm trying to do is this :http://www.vbulletin.org/forum/showt...83#post1804983

Naturally, I'm a noob to Vbulletin customisation
Reply With Quote
  #35  
Old 17 Jun 2009, 17:43
DesignerDani DesignerDani is offline
 
Join Date: Jun 2009
Thank you! This was so quick and simple. It took about 2 minutes to do.
Reply With Quote
  #36  
Old 05 Jul 2009, 04:04
N-0p3rz's Avatar
N-0p3rz N-0p3rz is offline
 
Join Date: Aug 2003
Real name: Ray
Originally Posted by Shazz View Post
Thanx its helpful, but what if i want to hide something in the postbit?

Like example if i wanted to hide Posts: 175

And they have an option to click yes or no in the profile field...
*Noob question
I'm looking for something similar to this question. Anyone have an idea of how to achieve this?

--------------- Added 05 Jul 2009 at 06:20 ---------------

Ahh mkay I got it..

Using:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Last edited by N-0p3rz; 05 Jul 2009 at 06:20. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #37  
Old 03 Sep 2011, 02:16
RoG Aftermath RoG Aftermath is offline
 
Join Date: Aug 2011
Ok this may sound like a dumb question but where am i supposed to put this code to make it show in the postbit? I tried putting it in the regular expression area and nothing came up on the postbit. I am running the newest version of vbulletin 4.1.5
Reply With Quote
  #38  
Old 27 Jan 2013, 22:03
brandondrury brandondrury is offline
 
Join Date: Oct 2005
I'm guessing this doesn't work for vB4. My html code is being displayed literally on the page and not parsing.

Edit: Here's a guide. https://www.vbulletin.com/forum/show...tbit-templates
__________________
Home Recording Forum

Brandon
Reply With Quote
  #39  
Old 28 Jan 2013, 00:47
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
There is a different one for vB4 in the vB4 articles area (and in my profile since I was the one who wrote it).
__________________
Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:54.

Layout Options | Width: Wide Color: