Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Banner Rotator Details »
Banner Rotator
Mod Version: 2.0 Beta, by andrefedalto (Member) andrefedalto is offline
Developer Last Online: Feb 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.0 Beta 4 Rating: (22 votes - 4.59 average) Installs: 367
Released: 31 Jan 2008 Last Update: 02 Feb 2008 Downloads: 2121
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files Is in Beta Stage  


New version of http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=133954, compliant with vB 3.7 and with new features!!!

So, what does this hack do?
- This mod allows you to add lots of forum banners.
- The banners will be randomly showed everytime you reload your forums.

How can i work with it?
- It's all controlable through AdminCP.
- NOT NEEDED ftp access to upload banners.
- You CAN upload banners (jpg, gif & png) through AdminCP.
- You can upload flash (SWF) banners!
- You can set a description for individual banners.
- You can set size (width & height) for each banner individually
- You can edit the description easily and individually.
- You can delete the banners through AdminCP (this function delete the banner from the ftp)
- You can enable/disable you banners.
- Disabled banners remains in the ftp, but will not be shown on forum home.
- NEW: You can set different URLs for each banner!
- NEW: You can select the forums you want the banner to appear!!! (with inherit option)
- NEW: Mass delete banners is now possible.
- NEW: You can set default values for new banners on vBulletion Options

How can i install? (Time to install: 1 minute if you are fast enough )
- Unzip the package and upload the content of the "upload" folder to your forum directory.
- Install product-brotator.xml
- Go to your AdminCP > Style Manager > YOUR SKIN > Edit HEADER template and find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

replace it to:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

- Refresh your admincp index and Banner Rotator menu should appear!

The improvements over the last version werent tested a lot, so please report any bugs you find!

Thanks!

SUPPORT GIVEN ONLY FOR WHO CLICKED "INSTALL"

UPGRADE IS NOT AVAILABLE, SO YOU NEED TO UNINSTALL THE OLD VERSION AND INSTALL THIS ONE

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #166  
Old 07 Dec 2008, 20:08
HabbStar HabbStar is offline
 
Join Date: Nov 2008
Bump.. surely somebody must know
Reply With Quote
  #167  
Old 08 Dec 2008, 02:31
wmlvb's Avatar
wmlvb wmlvb is offline
 
Join Date: May 2008
cannot fine the code to replace

Hi this code I ma suppose to replace in my header is not there


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #168  
Old 08 Dec 2008, 03:59
wmlvb's Avatar
wmlvb wmlvb is offline
 
Join Date: May 2008
Originally Posted by wmlvb View Post
Hi this code I ma suppose to replace in my header is not there


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I got the menu to show up! I had the xml in wrong file!

Last edited by wmlvb; 08 Dec 2008 at 04:49.
Reply With Quote
  #169  
Old 08 Dec 2008, 04:15
bigevil's Avatar
bigevil bigevil is offline
 
Join Date: Apr 2005
Just tried this with 3.6.9 and it works just fine.
Reply With Quote
  #170  
Old 21 Dec 2008, 23:40
AllenMead AllenMead is offline
 
Join Date: Jul 2004
I've been installing, and all seems nearly good. I've installed into the header but am getting the "target blank" above the banner.. any ideas how i can sort this?
__________________
Vauxhall Astra Mk2 Owners Club -- www.astra-mk2.com

Last edited by AllenMead; 22 Dec 2008 at 21:24.
Reply With Quote
  #171  
Old 22 Dec 2008, 21:24
AllenMead AllenMead is offline
 
Join Date: Jul 2004
All sorted now.
__________________
Vauxhall Astra Mk2 Owners Club -- www.astra-mk2.com
Reply With Quote
  #172  
Old 26 Dec 2008, 20:43
Reycer Reycer is offline
 
Join Date: Jul 2008
Real name: Mike
question: It says that I CAN upload Jpeg images, but when I try to all I am getting is that this: The selected file type is not allowed. image/jpeg
Reply With Quote
  #173  
Old 04 Jan 2009, 17:38
mongothetrucker mongothetrucker is offline
 
Join Date: Jan 2009
install was easy, but now I get this...

The selected file type is not allowed. image/pjpeg
Reply With Quote
  #174  
Old 04 Jan 2009, 18:28
wmlvb's Avatar
wmlvb wmlvb is offline
 
Join Date: May 2008
Lightbulb

Originally Posted by mongothetrucker View Post
install was easy, but now I get this...
I can't believe I actually can answer a question. I know this answer because I had the same problem. You need to go to the setting of Banner rotators and then in the setting for type of extensions allowed you need to add image/jpeg to the list.

make sure you use the separators they request. it looks like a "l" but not.

I hope that helps!!
Reply With Quote
  #175  
Old 04 Jan 2009, 18:31
mongothetrucker mongothetrucker is offline
 
Join Date: Jan 2009
it is on the list already.
Reply With Quote
  #176  
Old 04 Jan 2009, 18:38
mongothetrucker mongothetrucker is offline
 
Join Date: Jan 2009
it seems like it's not understanding the file. I try to add a jpg and it says this

The selected file type is not allowed. image/pjpeg
wtf is a pjpeg?

I try to add a PNG and it says this

The selected file type is not allowed. image/x-png
Reply With Quote
  #177  
Old 04 Jan 2009, 19:07
mongothetrucker mongothetrucker is offline
 
Join Date: Jan 2009
fixed.

Last edited by mongothetrucker; 04 Jan 2009 at 19:49.
Reply With Quote
  #178  
Old 05 Jan 2009, 17:31
bydosangel's Avatar
bydosangel bydosangel is offline
 
Join Date: Dec 2008
Now that's what i call a Perfect Thing...
Thanks for the good mod, But u know, It missing a Tiny small thing, witch is how many clicks the users clicked on the Adv..

Thanks Again
Reply With Quote
  #179  
Old 06 Jan 2009, 03:37
ErnestA ErnestA is offline
 
Join Date: Jan 2009
Finally... Easy to install, rotates banners and can assign to each category, simple interface. The rest of the banner mods could learn something from this one.

Installed in vBulletin 3.7.4 PL1 with no issues. The only problem I had was the error: "There was an error while moving your file". Just had to create the brotator subfolder under the vbulletin images folder (images/brotator).

One small note, I noticed that the Vbulletin Logo at the top of my screen is gone now. Is there anyway to have the logo and banner?

Last edited by ErnestA; 06 Jan 2009 at 03:48.
Reply With Quote
  #180  
Old 08 Jan 2009, 00:42
Lionsloser07 Lionsloser07 is offline
 
Join Date: Nov 2008
How come it isn't working with IE?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 21:54.

Layout Options | Width: Wide Color: