Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 04 May 2022, 19:46
THX_Ultra THX_Ultra is offline
 
Join Date: Jan 2010
Test enviroment always forwards to main url

Hi maybe one of you can help, since I just don't find the error or the mistake that I made.

We ar running this board www.r-l-x.de and I wanted to clone it to have a new testing environment
since the old test board kind of crashed

So I set it up on r-l-x.biz - I changed the database entries for the forum url from r-l-x.de to r-l-x.biz - but as soon as I enter the url - it immediately redirects me to the r-l-x.de site.

Honestly I don't what is wrong, maybe one of you can give me a hint.

Thanks so much, Michael
Reply With Quote
  #2  
Old 05 May 2022, 19:25
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
Check your .htaccess file
Reply With Quote
  #3  
Old 11 May 2022, 13:52
THX_Ultra THX_Ultra is offline
 
Join Date: Jan 2010
That was my thought too, but there is no .htaccess File in the root directory, or in the forum directory. Could this be still somewhere in the database, or maybe an issue with https?
Reply With Quote
  #4  
Old 19 May 2022, 10:38
THX_Ultra THX_Ultra is offline
 
Join Date: Jan 2010
Any Ideas? Could the redirect be in the Database, somewhere? We checked htaccess and any kind of domain forwarding is not the case.

Thanks for your input
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:51.

Layout Options | Width: Wide Color: