Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite Details »
TfSEO 2: the free vBulletin url rewrite
Mod Version: 2.1, by superjeff (Member) superjeff is offline
Developer Last Online: May 2010 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (46 votes - 4.59 average) Installs: 631
Released: 21 Mar 2008 Last Update: 19 Mar 2009 Downloads: 5369
Not Supported DB Changes Uses Plugins Auto-Template Code Changes Additional Files Translations  

TfSEO 2.1

TfSEO is a powerful and free url rewrite for the vBulletin system: it rewrite forum, thread and post urls.
For me it's very hard to explain well all the feature of this plugin, soo the best way is test it.

How much does it weight on the server?

I have tested on my home server:
TfSEO enabled, heavy:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

TfSEO disabled, standart vburl:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Like you can see product takes about +10ms per request.
Live Demos
  1. Light
  2. Medium
  3. Heavy
AdminCP Demo:


For Support and question you can contact me at davide {at} techforum .it

This product will be updatefor long time, I welcome (and really do ask for) any feedback, suggestions, issues, etc...

If you install it, click install.

Note: vbulletin will have by default a rewrite system from version 4.0 (beta should coming next month, april). I relly suggest you to wait, and not use this product. If the vb's rewrite will be great, i will no more update this product.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Supporters / CoAuthors

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Major Additions TfSEO: a Light Url-Rewrite (thread and forum only) superjeff vBulletin 3.6 Add-ons 151 28 Jun 2009 17:27

  #556  
Old 10 Aug 2008, 06:51
ahmer's Avatar
ahmer ahmer is offline
 
Join Date: Jan 2008
my site support the .hta file but i still get file not found can anyone help
__________________
AhmeROnline.Info
Reply With Quote
  #557  
Old 10 Aug 2008, 07:38
BBF BBF is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Nadav Peretz
this mod works with non-English character?
Reply With Quote
  #558  
Old 10 Aug 2008, 12:58
pranaysanghavi's Avatar
pranaysanghavi pranaysanghavi is offline
 
Join Date: Jun 2008
Location: India
Real name: Pranay
Hi

I have installed the 2.0.5ver and after i enabled the tfSEO in Admin CP it started giving me error. I dont understand wht went wrong. Following is error list tht i get on my page

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 24

Warning: implode() [function.implode]: Argument must be an array in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 25
Reply With Quote
  #559  
Old 10 Aug 2008, 16:02
TheInsaneManiac TheInsaneManiac is offline
 
Join Date: Feb 2008
Does this support VBSEO Sitemap Generator?
Reply With Quote
  #560  
Old 10 Aug 2008, 18:35
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by ahmer View Post
my site support the .hta file but i still get file not found can anyone help
Ask to your provider, or send me a working htaccess.
Originally Posted by BBF View Post
this mod works with non-English character?
Yes, if not send me your character to replace.
Originally Posted by pranaysanghavi View Post
Hi

I have installed the 2.0.5ver and after i enabled the tfSEO in Admin CP it started giving me error. I dont understand wht went wrong. Following is error list tht i get on my page

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 24

Warning: implode() [function.implode]: Argument must be an array in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 25
Send me a pm with the forum address and an admin access, if possible.
Originally Posted by TheInsaneManiac View Post
Does this support VBSEO Sitemap Generator?
No. I'm not allowed to modific the vbseo sitemaps generator.
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #561  
Old 11 Aug 2008, 21:47
w1z4rd w1z4rd is offline
 
Join Date: Feb 2005
Location: MooseTown
Real name: Lance
Originally Posted by superjeff View Post
Yes the htaccess for lighthttp looks a bit different..
Hope to fix it
That would be great! I could provide you with a small test account on a lighthttp server if you're ever interested in giving it a go. If so just shoot me a pm.
Reply With Quote
  #562  
Old 12 Aug 2008, 13:23
BBF BBF is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Nadav Peretz
first of all, i'm sorry for my bad English.
hope you can understand me

I have some problems with this.
I imported the product-tfseo_2_37.xml, renamed the HTACCESS.txt to .htaccess and uploaded it to my root forum directory.
I uploaded all the files in the Upload directory to the right directory and the mode doesn't work for me.

some screenshots:




*if i am trying to access the forum via the rewrite URL and it's works fine.
example: http://www.root.co.il/forums/f165

any ideas, please?
Reply With Quote
  #563  
Old 13 Aug 2008, 07:51
toneloc toneloc is offline
 
Join Date: Jan 2007
Originally Posted by superjeff View Post
Should I install it on your forums? If it isn't little i will only happy to do it.
Thanks, Jeff! Sorry for the late response. I will send you a PM so you can see the size of my boards and let me know if it's worth your time. I appreciate your help!
Reply With Quote
  #564  
Old 13 Aug 2008, 11:44
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by w1z4rd View Post
That would be great! I could provide you with a small test account on a lighthttp server if you're ever interested in giving it a go. If so just shoot me a pm.
Ok. It was what i was looking for
Originally Posted by BBF View Post
first of all, i'm sorry for my bad English.
hope you can understand me

I have some problems with this.
I imported the product-tfseo_2_37.xml, renamed the HTACCESS.txt to .htaccess and uploaded it to my root forum directory.
I uploaded all the files in the Upload directory to the right directory and the mode doesn't work for me.

some screenshots:




*if i am trying to access the forum via the rewrite URL and it's works fine.
example: http://www.root.co.il/forums/f165

any ideas, please?
Have you enabled the product from admincp > product manager? default is disabled
Originally Posted by toneloc View Post
Thanks, Jeff! Sorry for the late response. I will send you a PM so you can see the size of my boards and let me know if it's worth your time. I appreciate your help!
Ok
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #565  
Old 13 Aug 2008, 12:54
BBF BBF is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Nadav Peretz
Originally Posted by superjeff View Post
Ok. It was what i was looking for

Have you enabled the product from admincp > product manager? default is disabled

Ok
Oops, i didn't saw it.
now it's working, but i have a lot of errors in the top of the forum

Warning: implode() [function.implode]: Argument must be an array in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 25

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in [path]/includes/functions_forumlist.php(393) : eval()'d code on line 24
how to fix it?
Reply With Quote
  #566  
Old 13 Aug 2008, 14:46
Chachacha's Avatar
Chachacha Chachacha is offline
 
Join Date: Jul 2006
Superjeff, please help...

http://www.vbulletin.org/forum/showt...13#post1597713
Reply With Quote
  #567  
Old 14 Aug 2008, 13:37
Sym0n Sym0n is offline
 
Join Date: Jul 2003
Real name: Sy
Originally Posted by genesteinberg View Post
when I check info on our members, and see what they're looking at, I see stuff like:

Unknown Location
/f10/lake-county-abduction-vid-t2104/page2.html

It doesn't seem to recognize the forum's main URL, even though it's correctly entered in the settings.
yeah I'm getting this too. Any ideas on a fix for it?
Reply With Quote
  #568  
Old 14 Aug 2008, 14:50
elmati elmati is offline
 
Join Date: Mar 2007
Hi Superjeff!
Estimated time for the new release?

Best Regards mate
Reply With Quote
  #569  
Old 14 Aug 2008, 18:32
superjeff superjeff is offline
 
Join Date: Apr 2007
The 26 of agoust i have an'exame, very very important for me. After that. If someone wants it, i have already done the vba support.
__________________
Sorry for my english - TechForum.it
Reply With Quote
  #570  
Old 14 Aug 2008, 18:45
Gene Steinberg Gene Steinberg is offline
 
Join Date: Dec 2006
Real name: Gene Steinberg
Originally Posted by superjeff View Post
The 26 of agoust i have an'exame, very very important for me. After that. If someone wants it, i have already done the vba support.
If you have an update now, can you post it, or can you email?
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:18.

Layout Options | Width: Wide Color: