Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vMoods aka Mood Manager (AJAX) Details »
vMoods aka Mood Manager (AJAX)
Mod Version: 4.1.0004, by -=Sniper=- (Coder) -=Sniper=- is offline
Developer Last Online: Dec 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.x Rating: (69 votes - 4.78 average) Installs: 567
Released: 17 Jan 2010 Last Update: 24 Jan 2010 Downloads: 3565
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Auto-Template Additional Files Translations Is in Beta Stage  

vMoods by Luqman Amjad
http://twitter.com/luqmanamjad


I no longer work with vBulletin, therefore will no longer work on vMoods! someone else can takeover...


Online Readme, Version History and Screenshots
- - - - - - - - - -
http://luqmanamjad.com/vmoods4/

Please report any bugs! I'd welcome any feature suggestions!











Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Profile Enhancements vMoods aka Mood Manager -=Sniper=- vBulletin 3.7 Add-ons 506 14 Dec 2013 16:00
Profile Enhancements vMoods aka Mood Manager -=Sniper=- vBulletin 3.8 Add-ons 275 02 Jan 2012 22:16
Profile Enhancements Vmoods Last Update Time Addon paul41598 vBulletin 3.8 Add-ons 11 23 Jun 2010 05:56

  #166  
Old 30 Jan 2010, 06:00
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
OK. I can guess that at least two things are very likely interfering:

1. The vBSEO Tweets gizmo. It's annoying and buggy. I advise you to dump it.

2. The popup ads that appear every time you switch pages. I assume that's using some sort of script which may very well be interfering with the scripts for this add-on.

You're also using the WYSIWYG enhanced editor, which is known to be buggy in 4.01.
Reply With Quote
  #167  
Old 30 Jan 2010, 10:53
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
@cloferba pm me admin details and I'll have a look later on!

@djbaxter, @TimberFloorAu thanks for offering support to users
Reply With Quote
  #168  
Old 30 Jan 2010, 12:44
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
pm sended sniper.

djbaxter, i have disabled vbseo but it still...omg
Reply With Quote
  #169  
Old 30 Jan 2010, 14:16
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
@cloferba the following fixed the issue Style & Language Setting => Store CSS Stylesheets as Files? => set to "No"

upgrade to the latest vBulletin and set to "yes" again! I think a recent vBulletin release fixed a bug related to this setting....
Reply With Quote
  #170  
Old 30 Jan 2010, 14:25
djbaxter djbaxter is offline
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa, Canada
Originally Posted by -=Sniper=- View Post
@cloferba the following fixed the issue Style & Language Setting => Store CSS Stylesheets as Files? => set to "No"

upgrade to the latest vBulletin and set to "yes" again! I think a recent vBulletin release fixed a bug related to this setting....
4.01 is the latest release for now (until next Friday) and setting this to "Yes" also interferes with a couple of other 4.x add-ons at least in this version.
Reply With Quote
  #171  
Old 30 Jan 2010, 15:57
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by -=Sniper=- View Post
@cloferba the following fixed the issue Style & Language Setting => Store CSS Stylesheets as Files? => set to "No"

upgrade to the latest vBulletin and set to "yes" again! I think a recent vBulletin release fixed a bug related to this setting....
that option is setting to No....
i have 4.0.1 installed...so i turn it on...and then i tried to rebuild styles ..and that steps...but problem still..it didnt work..so i turn it off (store css as files).

do you have entered has admin to my site sniper? if you dont understand language (admincp is in spanish), import english language file and use it..no problem

Last edited by cloferba; 30 Jan 2010 at 16:06.
Reply With Quote
  #172  
Old 30 Jan 2010, 16:02
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
thats because I changed it to "no" as I mentioned above!
Reply With Quote
  #173  
Old 30 Jan 2010, 16:57
cloferba cloferba is offline
 
Join Date: Apr 2009
ho sorry for dont understand!

im not native english speaker, sorry dude

thank you very much for "fix" this!
Reply With Quote
  #174  
Old 31 Jan 2010, 05:48
Nadeemjp Nadeemjp is offline
 
Join Date: Aug 2008
Real name: Nadeem Qadir
i have 2 my moods in my navbar.
i changed it to show moods images instead of text and then rebuilt, but it is still showing the text and now there are 2 links in the navbar.

how should i get rid of it?
http://www.familybunker.com/forums/forum.php
__________________
Family Bunker
Reply With Quote
  #175  
Old 31 Jan 2010, 08:31
kisanjong kisanjong is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Nadeemjp View Post
i have 2 my moods in my navbar.
i changed it to show moods images instead of text and then rebuilt, but it is still showing the text and now there are 2 links in the navbar.

how should i get rid of it?
http://www.familybunker.com/forums/forum.php
do you have micro newsletter installed aswell ?

i am having thes ame problem, i think vmoods has a bug

for more info - http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=234208
Reply With Quote
  #176  
Old 31 Jan 2010, 12:21
-=Sniper=-'s Avatar
-=Sniper=- -=Sniper=- is offline
 
Join Date: May 2002
@MrKing @Nadeemjp read my replies to #cloferba
Reply With Quote
  #177  
Old 06 Feb 2010, 03:05
Switch3130's Avatar
Switch3130 Switch3130 is offline
 
Join Date: Jun 2006
ive added customized moods of my own, i uploaded to the right folder, copied the name to the list and edited the style.css but the customized moods still don't show up in the drop down. Help please?
__________________
Do you need assistance with:
vBulletin installed, vBulletin upgraded, Mods installed, or a Custom skin made...
If so PM me.
Reply With Quote
  #178  
Old 06 Feb 2010, 10:24
imprezion imprezion is offline
 
Join Date: Oct 2007
cool stuff, Thank you!
Reply With Quote
  #179  
Old 08 Feb 2010, 04:37
S.McAvoy S.McAvoy is offline
 
Join Date: Nov 2007
Originally Posted by S.McAvoy View Post
I have two problems (I hope this is the place to report issues, as I see no place else):

1. When I install, the mood menu appears on the forum page, as expected. However, when a user selects one of the moods in the dropdown, nothing changes and the title of the dropdown remains "mood (none)" This happens no matter if the dropdown is text only, or pictures.

2. When I change the option for the dropdown to "pictures," (and, obviously, rebuild all styles), the dropdown menu list is blank for all items. The tooltip for each item in the list still works, but the items themselves are blank. When I change back to text, the text appears fine.

Stats:

First time install

vMoods ver 4.1.0004
vBulletin 4.0.1
PHP 5.x

Viewing in Win XP Firefox 3.0.4
All set - working perfectly! Thanks for a great mod.
Reply With Quote
  #180  
Old 08 Feb 2010, 07:59
Switch3130's Avatar
Switch3130 Switch3130 is offline
 
Join Date: Jun 2006
also when you add the coding to the header, and turn off the auto-edit in navbar, when you go and try to select a mood the box disappears
__________________
Do you need assistance with:
vBulletin installed, vBulletin upgraded, Mods installed, or a Custom skin made...
If so PM me.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:44.

Layout Options | Width: Wide Color: