Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 23 Feb 2014, 20:38
mathforum mathforum is offline
 
Join Date: Nov 2005
Extra space in postbit

Hello all,

I have finally figured out an issue that has been bugging me for months! I couldn't get images from a custom add-on to show in PMs but somehow today it came to me.

The only remaining problem is styling. The way this is working is I've edited the template code for the add-on to the following (very short):


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Here is what a PM postbit looks like now:


There is some extra space between "Thanked" and "Awards", most likely due to the fact that I have two separate <dl> blocks - the one in the postbit legacy template and the one above. It is rendering as two separate blocks.

Any ideas how I can fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 23 Feb 2014, 21:02
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It's a CSS issue. When dealing with CSS issues, it is impossible to tell what is going on from just an image. It is easier to use a tool like firebug to view the CSS and see what is happening. So, can you please supply a link and a test username/password, if needed, to see the problem.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 23 Feb 2014, 21:47
mathforum mathforum is offline
 
Join Date: Nov 2005
Sent you a PM with URL and account information to log in. I am starting to think that I'm not going about this correctly but I'll wait. The box that I'm concerned with in the postbit contains images from v3 arcade and YARS, which starts to get into registering variables and other template stuff that I'm not able to work with yet. I'll write the developer of the mod as well.

--------------- Added 24 Feb 2014 at 00:26 ---------------

Lynne has confirmed that it's a CSS issue related to styling the last block in the add-on template. It opens and closes another <dl> tag and my CSS is set to display as blocks for this element. Is there a way to reference CSS but override certain parameters inline? Maybe if I can use span somehow then it can sneak into the first block and not make a new one.
Reply With Quote
  #4  
Old 24 Feb 2014, 08:35
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
If I get the link of the site/thread where you are having this issue then I may be able to help.
Reply With Quote
  #5  
Old 24 Feb 2014, 09:52
mathforum mathforum is offline
 
Join Date: Nov 2005
PM sent. If any progress is made or someone gives me helpful advice, I will definitely post about it in this thread for others to use in the future.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:12.

Layout Options | Width: Wide Color: