Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
IP.Board Style Red - By Technidev Details »
IP.Board Style Red - By Technidev
Mod Version: 1.1, by Dave (Moderator) Dave is offline
Developer Last Online: Nov 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.2.2 Rating: (10 votes - 4.90 average) Installs: 55
Released: 03 Jul 2014 Last Update: 26 Sep 2015 Downloads: 736
Supported Auto-Template Additional Files Re-usable Code  

Mark as installed = get support.

Important information:
- This style has been tested on Chrome 36+, FireFox 29+ and IE 10. I will only provide support for new browsers.
- This style is based on a IPBFocus style.
- This is a fixed 1300px width style. Refer to the FAQ at the bottom of this post to see how to make it fluid.
- RTL may not display correctly.

Screenshots








Live Demo
ZTech Style

Installation
1) Upload the ztech folder to /images/styles/
2) AdminCP > Style & Templates -> Download / Upload Styles -> Import the style.

Update Changelog
v1.1: Should now work for the CMS as well, changed the margin of some elements and changed some other images.
v1.0: Initial release.

Questions
Q: Where can I change the logo?
A: In the navbar template. Change the image location or replace it on your server.

Q: How to make this style fluid?
A: Go the style variable editor and change the following settings: doc_maxWidth: remove the width and doc_margin: top: 0, right: 25; bottom: 0; left: 25; type: px.
.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #91  
Old 17 Dec 2016, 02:31
thakillers thakillers is offline
 
Join Date: Dec 2006
For us, the vBulletin CMS doesnt work as intended: It still shows up as heavily white:

Here you can see that the settings has been set properly:


How would one achieve to fix this error?
Reply With Quote
  #92  
Old 17 Dec 2016, 02:36
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
That's weird, it doesn't look like that on my forum with the current version of the style installed.
Do you have any plugins installed on it? Is it still the same when you disable all plugins?
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #93  
Old 17 Dec 2016, 10:38
thakillers thakillers is offline
 
Join Date: Dec 2006
We currently have no plugins enabled. It might be noteworthy that we are running under vBulleting 4.2.3 Patch Level 3.
Reply With Quote
  #94  
Old 17 Dec 2016, 14:30
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Originally Posted by thakillers View Post
We currently have no plugins enabled. It might be noteworthy that we are running under vBulleting 4.2.3 Patch Level 3.
Could you PM me the URL of the forum? I'll take a look and see if I can fix it.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #95  
Old 06 Mar 2017, 22:55
Xcynic's Avatar
Xcynic Xcynic is offline
 
Join Date: Jul 2007
Hello,

I am having issues with the theme, some of the images don't even show up. I've tried reinstalling, the issue doesn't go away and I have no clue what's causing it. You can see the problem on http://prnt.sc/egvs1u

All other themes work perfectly fine, also you mentioned that we need to upload to /images/styles/, I don't have the styles folder at all, and when I made it, it was even worse. I'm on 4.2.4 version.

Last edited by Xcynic; 06 Mar 2017 at 23:22.
Reply With Quote
  #96  
Old 07 Mar 2017, 00:35
blind-eddie's Avatar
blind-eddie blind-eddie is offline
 
Join Date: Apr 2006
Real name: Tim
Originally Posted by Xcynic View Post
Hello,

I am having issues with the theme, some of the images don't even show up. I've tried reinstalling, the issue doesn't go away and I have no clue what's causing it. You can see the problem on http://prnt.sc/egvs1u

All other themes work perfectly fine, also you mentioned that we need to upload to /images/styles/, I don't have the styles folder at all, and when I made it, it was even worse. I'm on 4.2.4 version.
Looks like you forgot to upload the images for this style. Right click on missing images and upload them to the image path location.
__________________
LONG LIVE 3.8 SERIES
National Arcade Competition Club- NACC All arcade edits will work on vb4.
Check out my heavily modified ibproarcade with over 50,000 games for you, free of charge!
Exclusive arcade addons, edits and skins were made by stangger5 owner of Next Level Arcade
Reply With Quote
  #97  
Old 07 Mar 2017, 14:20
Xcynic's Avatar
Xcynic Xcynic is offline
 
Join Date: Jul 2007
Originally Posted by blind-eddie View Post
Looks like you forgot to upload the images for this style. Right click on missing images and upload them to the image path location.
I've checked and everything from the zip folder I got from this thread is uploaded. I tried re-uploading again, however it's still the same. Do you have any ideas what else could it be?
Reply With Quote
  #98  
Old 07 Mar 2017, 14:39
Dave Dave is offline
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
We'll need a link to your forum in order to figure out. The only explanation I have for this is that the images are uploaded to the wrong directory or your webserver does not have read access to the uploaded images.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:17.

Layout Options | Width: Wide Color: