Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12 Oct 2020, 07:20
multiuser multiuser is offline
 
Join Date: Oct 2011
Display URL error and xml sitemap error

Hello,

we have recently moved our vbulletin 4x, from a subfolder, to a subdomain:
example.com/forum --- > forum.example.com

We have 2 issues after the move:
1. Sitemap rebuild, doesnt work. It stays on processing status and never completes the build.
Note that the forum is in same dedicated server, so there is no different setup in server.

2. Google fetched the new urls yesterday, but I see in google all posts look like this:
forum/example.com/threads/21211
While it should show: forum/example.com/threads/21211-thread-title.
When I m inside the forum, it opens any thread with the correct - seo friendly url, like the one above.

There are no SEO Plugins installed in forum and also the whole process, was as as simple as taking a full backup of files and folders and moving them, to the new location.

I can not explain how there are issues, since there was no modifications and since server is the same one.

Lokking forward to any help,
Regards
N.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:51.

Layout Options | Width: Wide Color: