Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
IFRAMEr (Free) by BOP5 - Easily create IFRAMEs in your forums to external pages Details »
IFRAMEr (Free) by BOP5 - Easily create IFRAMEs in your forums to external pages
Mod Version: 1.3.1, by BirdOPrey5 (IB Staff) BirdOPrey5 is offline
Developer Last Online: Apr 2021 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.x.x Rating: (15 votes - 4.93 average) Installs: 85
Released: 19 Apr 2012 Last Update: 11 Jul 2012 Downloads: 407
Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files  

Brought to you by BirdOPrey5
www.Qapla.com


Version 1.3.1

Fully compatible with VB 3.8 & 4.x versions.

This is a free version of this mod. The Gold Version is available at:
IFRAMEr Gold by BOP5 at Qapla.com

The FREE version is just like the GOLD version except limited to 3 Admin Created IFRAMEs. The GOLD version allows for unlimited IFRAME pages.
Also The GOLD version also allows for the admin to set a custom filename and URL attributes.

Live Demos:
VB4 Demos-
Photo Editor - Qapla.com Forum by BOP5 - Photo Editor
Radar Map - Qapla.com Forum by BOP5 - Radar Map

VB3 Demos-
321 Cheese - JUOT - Joe's Ultimate Off Topic - 321Cheese.com (Take your own photo)
Photo Editor - JUOT - Joe's Ultimate Off Topic - Photo Editor

About:

The IFRAME tag is a powerful tag that lets you embed any webpage in any other webpage. It is used all over in places you'd never expect like "Like Buttons" and even in vBulletin's Human Verify templates.

This mod is designed to provide the admin with one large IFRAME on a vBulletin powered page that the admin can easily assign and setup via the Admin CP.

This will allow admins to provide a familiar and local interface for external content.

PLEASE BE AWARE NOT ALL WEBSITES "ALLOW" YOU TO FRAME THEM. Please read the site's "Terms of Service" before you place their content into an IFRAME on your page. Some sites specifically forbid this, though it is mostly through the "honor system." Very few use JavaScript code that can detect them being framed and "break out" of them automatically. Still, please do your due diligence before framing anyone else's content. There a number of sites you are allowed to frame such as the photo editor in the demo links (a popular choice), usually any scientific/government sites like weather maps, forecasts, or NASA sites. Wikimedia/Wikipedia allow for framing as well.

This mod also allows you to choose if you want to link to each or any of the IFRAME pages via the "Quick Links" drop-down forum menu. However, this mod is intended to create the FRAME pages- linking to them in a better way is up to you. May I suggest a (Free) Qapla.com ExQlusive mod : Navbar Buttons Builder by BOP5 - For easy inclusion of IFRAME links in the navbar or drop-down lists.

You must give each IFRAMEr page a title, a navbits title, and an optional extended description. Each of these options may be entered directly into the IFRAMEr manager OR can instead be created as phrases to allow translation to multiple languages for multi-language sites. In the latter case you specify the "use phrases" and enter the phrase name in the settings box instead. A convenient link is included to the Phrase Manager pre-loaded to show your custom IFRAMEr phrases (if any.)

Finally the mod also allows you to choose which usergroups can see each IFRAME link and page. By default all usergroups can see each IFRAME page, but you can restrict it to specific groups or member's only (preventing guest access.)

------------------------------------------------------

Please "Mark as Installed" if you use this.
Donations always appreciated.
Nominate MOTM if you LOVE it!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	iframer_acp_manager.jpg
Views:	670
Size:	140.3 KB
ID:	137898   Click image for larger version

Name:	iframer_acp_settings.jpg
Views:	552
Size:	93.2 KB
ID:	137899   Click image for larger version

Name:	iframer_vb4_frame1.jpg
Views:	1167
Size:	116.6 KB
ID:	137900   Click image for larger version

Name:	iframer_vb4_links.jpg
Views:	928
Size:	138.1 KB
ID:	137901  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #76  
Old 13 Nov 2013, 12:46
justicechick's Avatar
justicechick justicechick is offline
 
Join Date: Oct 2012
Originally Posted by BirdOPrey5 View Post
In the Admin CP -> IFRAMEr -> IFRAMEr Manager, and you edit one of the IFRAMEs, what do you have listed for "Allowed Usergroups" ?

Did you try:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

OR


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Which would pretty much be every default user group except banned?
2,4,5,6,7,11,12,18,19
Reply With Quote
  #77  
Old 13 Nov 2013, 18:15
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Are you sure you are going to the right URL? Are you following a link that was auto-added to the navbar?
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #78  
Old 13 Nov 2013, 22:38
dizzynation's Avatar
dizzynation dizzynation is offline
 
Join Date: Jun 2011
Is there a way to make it so button and links are not clickable in the iFrame?
Reply With Quote
  #79  
Old 13 Nov 2013, 23:28
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Those just aren't possible with IFRAMEs. IE allows you to disable javascript which is an option available with this mod. Other browser's don't honor that though.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #80  
Old 25 Jan 2014, 13:32
Budget101 Budget101 is offline
 
Join Date: Jul 2008
Is there a way to only create a (dismissable) frame on the TOP of each external link with this mod? I don't want to completely enclose the external links, just display a header Top Frame like those used on About.com (example here: http://weightloss.about.com/gi/o.htm...201108021.html )
Reply With Quote
  #81  
Old 26 Jan 2014, 11:10
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Not with this mod. Not even close. Sorry.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #82  
Old 28 Mar 2014, 01:19
pcam pcam is offline
 
Join Date: Oct 2009
Just installed and enabled but do not see the dropdown menu on the left frame of the AdminCP. 4.2.2
Reply With Quote
  #83  
Old 28 Mar 2014, 01:21
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
Did you upload the files?

Did you refresh the Admin CP window in your browser?
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #84  
Old 28 Mar 2014, 01:30
pcam pcam is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by BirdOPrey5 View Post
Did you upload the files?

Did you refresh the Admin CP window in your browser?
Sorry, a careless mistake as I forgot there were usergroup permission changes and I didn't notice when using my ftp client.

Thanks for the mod!
Reply With Quote
  #85  
Old 28 Mar 2014, 01:38
pcam pcam is offline
 
Join Date: Oct 2009
iFrame static

Is it possible to keep an iFrame open/static, let's say at the top of the page and have the forumhome display/other vbulletin links on the lower about 75% of the page?

I happened to stumble here from:

http://www.vbulletin.com/forum/forum...e-in-vbulletin

and think I'm on the same quest as that poster was
Reply With Quote
  #86  
Old 28 Mar 2014, 09:46
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
By default any basic links inside the IFRAME will open inside the IFRAME.

If however someone coded the links with a target attribute (such as target="_blank" to force a new page) there is no way to override that with an IFRAME.

So basically it can be done, but only on pages you control yourself, if you code them without target attributes.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #87  
Old 12 Apr 2014, 22:50
1320Nation 1320Nation is offline
 
Join Date: Sep 2008
I uploaded the gold version on 4.2.2 and when I select iFRAMEr Manager I get the following messge:

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

I also noticed there is nothing in the Quick Links from navbar.
Reply With Quote
  #88  
Old 13 Apr 2014, 09:54
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
That would be the same error regardless of version- it means you did not upload the admincp files or do not upload them to the correct location.

One common reason for this is if you have a custom Admin CP directory and you didn't take this into account before uploading the files.

You should be able to get to the IFRAMEr settings from the IFRAMEr CP Group in the Admin CP.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
  #89  
Old 13 Apr 2014, 10:30
1320Nation 1320Nation is offline
 
Join Date: Sep 2008
I'll try uploading the files again, but I do not have anything custom that I know of. I run the default style. However, I noticed the directories in the left side menu all open anytime I do something in one of the directories.

Btw, I run a word press front page along with this board, and the address looks like "forums.mysiteaddress.com". Seems like some plugins don't like that and I thought I would mention it here just in case. Going to reinstall files now...
Reply With Quote
  #90  
Old 13 Apr 2014, 10:34
BirdOPrey5's Avatar
BirdOPrey5 BirdOPrey5 is offline
 
Join Date: Jun 2008
Real name: Joe D.
The domain being used shouldn't make any difference- if you continue to have issue and want me to take a look you can PM me AdminCP/FTP details (even if the FTP is read only) so I can see what is going on.
__________________
-Joe
Former vb.org Moderator. Retired.

@BirdOPrey5 | All Things BOP5 | Joe's Ultimate Off Topic
Note - I no longer making new VB mods, sorry.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:49.

Layout Options | Width: Wide Color: