Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #946  
Old 30 Dec 2008, 00:17
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Winterworks View Post
can someone help me out here?

I don't seem to understand what to do... I want the page to appear on stylepreview.php, and the other codes be on stylepreview-codes.php.

I really don't understand what to edit though... Could someone help me?
Need a little more info on what your trying to accomplish. Have you successfully created a test page yet? You should really do that first to make sure you understand how to create the pages before you try to do any customization.
__________________
Reply With Quote
  #947  
Old 30 Dec 2008, 00:21
Winterworks's Avatar
Winterworks Winterworks is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Mike
Have MSN mate?

I could use some assistance.

edit: I think I get it! Just a second.
Reply With Quote
  #948  
Old 11 Jan 2009, 14:17
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
Can someone help me please?I did all the things: create test.php file,paste codes,create template,and when I navigate to test.php,the browser thows me a total blank page.It seems some setting is preventing the custom page using vbb resources.

--------------- Added 11 Jan 2009 at 14:27 ---------------

ok now I get the point:the script hangs on "eval('print_output("' . fetch_template('TEST') . '");'); ",when I replace it with other (like "echo xxyy;"),the output is ok. any idea?

--------------- Added 11 Jan 2009 at 14:39 ---------------

I test "eval('print_output("' . fetch_template('TEST') . '");'); " in index.php, it works... So it seems I cant use custom php file with vbb system. how can I solve this?

Last edited by gtrts; 11 Jan 2009 at 14:39. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #949  
Old 11 Jan 2009, 14:46
stevectaylor stevectaylor is offline
 
Join Date: Aug 2007
Originally Posted by gtrts View Post
Can someone help me please?I did all the things: create test.php file,paste codes,create template,and when I navigate to test.php,the browser thows me a total blank page.It seems some setting is preventing the custom page using vbb resources.

--------------- Added 11 Jan 2009 at 14:27 ---------------

ok now I get the point:the script hangs on "eval('print_output("' . fetch_template('TEST') . '");'); ",when I replace it with other (like "echo xxyy;"),the output is ok. any idea?

--------------- Added 11 Jan 2009 at 14:39 ---------------

I test "eval('print_output("' . fetch_template('TEST') . '");'); " in index.php, it works... So it seems I cant use custom php file with vbb system. how can I solve this?
It sound like you possibly have not match the upper or lower case with the text file or not created the style template correctly. Check all the test names.
Reply With Quote
  #950  
Old 11 Jan 2009, 16:55
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You may want to make a thread in the Programming Discussions group and post your php code and template code and then we can help you figure out what is wrong.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #951  
Old 11 Jan 2009, 18:33
Vaupell's Avatar
Vaupell Vaupell is offline
 
Join Date: Apr 2008
Real name: Martin
Originally Posted by Lynne View Post
You may want to make a thread in the Programming Discussions group and post your php code and template code and then we can help you figure out what is wrong.
off the rails, love your avatar
__________________
My website Evisystems
- - - Stuff - - -
follow the white rabbit, feed! your head
Reply With Quote
  #952  
Old 11 Jan 2009, 23:27
gtrts's Avatar
gtrts gtrts is offline
 
Join Date: Jan 2009
Originally Posted by Lynne View Post
You may want to make a thread in the Programming Discussions group and post your php code and template code and then we can help you figure out what is wrong.
thanks, I'll post there, but all I have done is copy the article's code into my own file.and the template works fine in index.php, it just wont work in test.php.

the thread:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201452

Last edited by gtrts; 11 Jan 2009 at 23:36.
Reply With Quote
  #953  
Old 19 Jan 2009, 22:36
RS25com RS25com is offline
 
Join Date: Dec 2001
Ah, I was having the same problem. The solution for me was to make sure the template name was lower case. I had it as upper case, which didn't work!
Reply With Quote
  #954  
Old 20 Jan 2009, 05:53
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
The template name is case sensitive, so if you don't use caps for the template name in the PHP file and don't use it for the name of the actual template, or vice-versa, then the template won't be called.
__________________
Reply With Quote
  #955  
Old 28 Jan 2009, 19:19
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
I am sure this is simple but what am I missing here??


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #956  
Old 28 Jan 2009, 19:28
ragtek ragtek is offline
 
Join Date: Mar 2006
Location: austria, croatia
Have you created the file in an other folder?

If yes, you have to make this: http://www.vbulletin.org/forum/showt...ir#post1692069
Reply With Quote
  #957  
Old 29 Jan 2009, 11:03
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
I created a php file called test.php with coding above - Added a template called TEST with coding above.

But I am getting an error message. Is there something else I need to be doing?
Reply With Quote
  #958  
Old 29 Jan 2009, 11:23
amcd amcd is offline
 
Join Date: Oct 2004
what is the error message?
__________________
eXBii.com - Indian community
no XB no fun know XB know fun !
Reply With Quote
  #959  
Old 29 Jan 2009, 13:25
SVTCobraLTD SVTCobraLTD is offline
 
Join Date: Jul 2007
Its 3 posts above yours
Reply With Quote
  #960  
Old 29 Jan 2009, 15:28
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
It says no such file or directory for global.php. Is global in the same folder that test is in?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 12:36.

Layout Options | Width: Wide Color: