Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Apr 2012, 01:07
CNWPhoto CNWPhoto is offline
 
Join Date: May 2011
Huge problem with stylevars, please help!

I upgraded to the newest version of vBulletin, and now my stylevars won't work. When I click on any option, instead of loading the adjustments, it loads a 404 message in the window. I e-mailed a support ticket, but evidently you only get 30 days of support after purchase....

This is what they told me, but no info on how to fix it: That is a valid url, however your wordpress install seems to think its a 404 page.

My site is at www.actionphotoschool.com/forum/

Thank you in advance for your help!!
Reply With Quote
  #2  
Old 24 Apr 2012, 02:57
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
So whenever you try to edit a stylevar, you get a 404 when you click to save it?

What is in your error_logs (if you don't know where they are, ask your host)?

Have you tried disabling your plugins?

Have you tried removing the .htaccess from your root directory to see if that is the problem?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:52.

Layout Options | Width: Wide Color: