Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Wiki Edits in Postbits and Profiles Details »
Wiki Edits in Postbits and Profiles
Mod Version: 5, by AngelBlue (Member) AngelBlue is offline
Developer Last Online: May 2018 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.6.10 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 6
Released: 14 Feb 2008 Last Update: 22 Nov 2008 Downloads: 66
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Re-usable Code Translations  

This addon has been withdrawn.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin Photopost Gallery Uploads in Postbits and Profiles AngelBlue Modification Graveyard 17 19 Oct 2009 08:30

Comments
  #2  
Old 21 Feb 2008, 04:35
sub_ubi sub_ubi is offline
 
Join Date: Dec 2004
Looks good, thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 24 Mar 2008, 01:41
AngelBlue AngelBlue is offline
 
Join Date: Jun 2007
Removed the 'Beta' tag, as this has been in use on my and a few other forums for months, and no issues have been reported.
__________________
I've withdrawn my addons. They're no longer posted on the web.
Reply With Quote
  #4  
Old 19 Jul 2008, 01:50
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
How do we know if our media wiki uses a "mw_" table prefix? I installed this, but it's not working. I'm assuming that's why. If I don't have access to my sql db at the moment, is there a way to find out what table prefix I used?
Reply With Quote
  #5  
Old 19 Jul 2008, 17:26
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
Ok, I found out that my table prefixes are wiki_ and not mw_ and changed the XML file accordingly. I added the code to my postbit and see no changes. Any ideas?
Reply With Quote
  #6  
Old 19 Jul 2008, 18:14
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
Well I guess I'm an idiot.. I tried a bunch of things to get it to work and ended up deleting my user account at my forums (I created a new one first)... anyway bottom line is I can't seem to get this to work.
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Aug 2008, 18:38
PEPITO69 PEPITO69 is offline
 
Join Date: Mar 2007
Great, i've been wating for this, can i use it in VB 3.6.5?
Reply With Quote
  #8  
Old 04 Sep 2008, 17:12
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
Tried this again after you PM'ed me and said you updated it. When I went to install the product I get this error.

XML Error: xml declaration not at start of external entity at Line 1
Reply With Quote
  #9  
Old 09 Sep 2008, 21:27
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
bump
Reply With Quote
  #10  
Old 14 Sep 2008, 03:05
Warlord's Avatar
Warlord Warlord is offline
 
Join Date: Jan 2002
Real name: Scott
bump
Reply With Quote
  #11  
Old 22 Nov 2008, 22:52
AngelBlue AngelBlue is offline
 
Join Date: Jun 2007
Current local version works fine for me (including with vB 3.7).
I've replaced the old XML with it. Try this one instead?
__________________
I've withdrawn my addons. They're no longer posted on the web.
Reply With Quote
  #12  
Old 13 Dec 2008, 03:01
Varsh's Avatar
Varsh Varsh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Aaron Varshney
Superb simple hack, it'll come in handy for my website thanks. I had to modify the plugin to work with the vB SSO a little to get it to work but otherwise it works without a hitch. I have this now working on vB 3.8 b1 and MediaWiki 1.13.2.

To get this to work with the vB SSO all you need to do is change the query (appears twice in the XML) from:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

For me wiki_ is my prefix, it may be different for everyone else, the vB SSO however requires you to use user_name rather than user_real_name.

Here's the modified file if you want to add it to the front page AngelBlue, rename the file as you see fit.
Reply With Quote
  #13  
Old 22 Jan 2009, 18:19
bagh1 bagh1 is offline
 
Join Date: Jul 2006
Two different databases

Hi,
I have two different databases. One for the main forums and the other for WIKI. The forums database isn't able to see mw_user and I start getting errors like this:

'forums.mw_user' doesn't exist

Any ideas on how to fix this?
TIA!
Reply With Quote
  #14  
Old 22 Jan 2009, 20:53
Varsh's Avatar
Varsh Varsh is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Aaron Varshney
Please read my post above yours, it explains it all in there, in fact mine works.
Reply With Quote
  #15  
Old 23 Jan 2009, 01:43
AngelBlue AngelBlue is offline
 
Join Date: Jun 2007
This mod is no longer supported.
It has always worked fine for me on 3.7 and 3.8, but I lack the time to support it.
__________________
I've withdrawn my addons. They're no longer posted on the web.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 23:31.

Layout Options | Width: Wide Color: