Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 17 Mar 2014, 12:25
zigziggityzoo zigziggityzoo is offline
 
Join Date: Mar 2013
Improve Reported Posts

Right now, the standard VB4 reported posts just show the person who reported in the title. I'm wondering if the reported posts can't be improved so that

1) the title of the post shows the name of the offender, not the reporter. (And maybe the title of the post, too!)
2) the mouseover text shows the text of the post.

#2 doesn't happen because the text of the reported post is now in quotes.

It would make life easier for my mods if they could quickly scan for duplicate reports, and so on.
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Mar 2014, 22:25
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Sorry for the late reply, but if you haven't figured this out yet, I think you can do it by changing the phrases named reportpost_newthread (one is the post title, another is the body).
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Mar 2014, 23:16
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Actually, I'm pretty sure you will need to modify the report.php code directly. The phrase only takes certain input and the input is defined in the script. I modified the report titles on my site and had to edit the code directly.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 22 Mar 2014, 11:03
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
Well, that would be true if you wanted to add something that wasn't there already or you needed to modify some of the information, but I think the two things mentioned in the first post can be done by editing the phrases. I think you can use $reportinfo[pusername] and $reportinfo[threadtitle] in the subject phrase, and you could remove the quote tags from around $reportinfo[pagetext] in the body phrase.
Reply With Quote
  #5  
Old 22 Mar 2014, 19:18
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Ah, you could be right. I wanted to put in the forumname because I basically have audio and video mods and I wanted an easy way to see which forum the report came from.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #6  
Old 15 Apr 2014, 12:31
zigziggityzoo zigziggityzoo is offline
 
Join Date: Mar 2013
thanks for the suggestions. I was able to change phrases to make the reported posts more useful. Seems redundant to have the "Post reported by: USERNAME" with the poster's username right underneath it...

Anyway. Phrases did the job for me. Thanks again.
Reply With Quote
  #7  
Old 15 Apr 2014, 21:22
tbworld tbworld is offline
 
Join Date: Oct 2008
Nice thread @Lynne and @Kh99 ... Thanks
Reply With Quote
  #8  
Old 10 May 2014, 17:09
ocidas ocidas is offline
 
Join Date: Oct 2012
Hi, one might add default options?

It would be much easier for users to dial only one casille optionally can comment.

This image is from an old version of vB:



I wonder if anyone has information on how to modify report.php so that version is in the 4xx
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:13.

Layout Options | Width: Wide Color: