Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Jul 2017, 05:32
mp3president mp3president is offline
 
Join Date: Sep 2009
Real name: Ron
Question Posting problem

Hi there,

Friend of mine has also started a forum. He installed it, but now when he posts a new topic with a large amount of tekst, and he sends it, there are a lot of lines missing.
It cuts of after 3 lines, and space between the rules.

Every time it does that, and can't get it to work.
Checked everything in ACP, but as far as i can see everything is installed correctly.

Anyone a idea???

Sorry for my english.

(i think it is something with his database but not sure)

Greets

link : http://www.deadoralive.biz.ua/showth...-maar-een-keer

Last edited by mp3president; 03 Jul 2017 at 05:33. Reason: add link
Reply With Quote
  #2  
Old 03 Jul 2017, 16:02
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
What version of the software is he installing? What version of PHP and MySQL are on the server? What is the default collation of the database?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 11:43.

Layout Options | Width: Wide Color: