Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01 Sep 2008, 13:31
viper007 viper007 is offline
 
Join Date: Dec 2007
After changing server problem with attachments

After changing server problem with attachments ..i cant download them ...I am getting the follwing error ...I have cross checked the files there in the folder currently being stored in the filesystem at /home/symbiani/attach


Warning: fopen(/home/symbiani/attach/2/2/0/5/7137.attach) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in [path]/attachment.php on line 261

Can any 1 help me please
Reply With Quote
  #2  
Old 01 Sep 2008, 13:33
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
As the error message says - make sure the directory has the correct permissions.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #3  
Old 01 Sep 2008, 13:36
viper007 viper007 is offline
 
Join Date: Dec 2007
can u tell me permissions ...
i need 2 change 2

777?

--------------- Added 01 Sep 2008 at 13:42 ---------------

I have restored from old 2 new one shd i manually upload the attachments to new server>

Last edited by viper007; 01 Sep 2008 at 13:42. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #4  
Old 01 Sep 2008, 13:44
Dismounted's Avatar
Dismounted Dismounted is offline
 
Join Date: Jun 2005
Real name: Hanson
Yes, I believe the directory does require 777 permissions.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

View My Modifications
29 Releases and Counting... Latest Modification: dmActivityStream - vBookie Integration (4.x)

Please do not PM me to ask for support - please use the relevant thread or forum.
Reply With Quote
  #5  
Old 01 Sep 2008, 13:47
viper007 viper007 is offline
 
Join Date: Dec 2007
They 777 permissions ...

But still i cant trace out the problem shd i reupload all the attachments?>
Reply With Quote
  #6  
Old 01 Sep 2008, 16:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
How about the permissions on the files? Have you checked them?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #7  
Old 01 Sep 2008, 16:57
viper007 viper007 is offline
 
Join Date: Dec 2007
Yes ...

I changed to 777
Reply With Quote
  #8  
Old 01 Sep 2008, 17:22
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Have you verified that the actual attachment it is looking for actually exists?

Also, you may want to ask your host about this error. Perhaps they have something no enabled on the server.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #9  
Old 01 Sep 2008, 19:33
SEOvB's Avatar
SEOvB SEOvB is offline
 
Join Date: May 2007
Real name: Jarvis
make sure your hosting account has ownership to the files and not the root account.

make sure the attachment path is correct
__________________
vBulletin Services and vBulletin Hosting
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 05:59.

Layout Options | Width: Wide Color: