Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 22 Jun 2010, 19:31
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Security token issue on "Mark Forums Read"

I have VB 4.0.4. It happens to me as Administrator. TIA.
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Jun 2010, 21:21
Seven Skins's Avatar
Seven Skins Seven Skins is offline
 
Join Date: Sep 2008
Does this happen when you use defualt skin, if not then your skin needs updating.
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Jun 2010, 21:24
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by Seven Skins View Post
Does this happen when you use defualt skin, if not then your skin needs updating.
Happens there too.
Reply With Quote
  #4  
Old 26 Jun 2010, 20:56
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Bump.
Reply With Quote
  #5  
Old 26 Jun 2010, 21:44
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Beautiful error in the vb4 series lol

http://www.vbulletin.com/forum/showt...rk-Forums-Read

so simple why fix it?
Reply With Quote
  #6  
Old 26 Jun 2010, 23:30
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by KevinL View Post
Beautiful error in the vb4 series lol

http://www.vbulletin.com/forum/showt...rk-Forums-Read

so simple why fix it?
I searched for that at VB and couldn't find anything!! Thanks!!

On Edit:

Can't find any of it in the templates!

Last edited by Fungsten; 26 Jun 2010 at 23:37.
Reply With Quote
  #7  
Old 27 Jun 2010, 00:30
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Search for it in each template.makes it easier
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Jun 2010, 19:28
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
I searched using the other terms at the link and could not find anything.

The only thing I can find is this:

<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_read_marker.js?v={vb:raw vboptions.simpleversion}"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
vbphrase['doubleclick_forum_markread'] = "{vb:rawphrase doubleclick_forum_markread}";
init_forum_readmarker_system();
//-->
</script>
And it's in the forumhome_markread_script template.
Reply With Quote
  #9  
Old 28 Jun 2010, 19:31
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Go into each template that it tells you...then at the bottom it will say search...search for:

do=markread


Then make them look the same
Reply With Quote
  #10  
Old 28 Jun 2010, 19:56
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by KevinL View Post
Go into each template that it tells you...then at the bottom it will say search...search for:

do=markread


Then make them look the same

I found this in the forumdisplay template:

<a href="forumdisplay.php?{vb:raw session.sessionurl}do=markread&amp;f={vb:raw foruminfo.forumid}&amp;markreadhash={vb:raw bbuserinfo.securitytoken}" rel="nofollow" onclick="return mark_forum_read({vb:raw foruminfo.forumid});">
{vb:rawphrase mark_this_forum_read}
</a>
What do I replace it with? What was said in the link.

(Even though I've had VB for a while I don't know that much about coding with the new VB4.)
Reply With Quote
  #11  
Old 29 Jun 2010, 21:13
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
I think that one is actually OK. Like it says you should find 3 templates with that line. When I found it I think it was fixed already on 2 out of 3...
Reply With Quote
  #12  
Old 29 Jun 2010, 22:12
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by KevinL View Post
I think that one is actually OK. Like it says you should find 3 templates with that line. When I found it I think it was fixed already on 2 out of 3...
Still didn't work.
Reply With Quote
  #13  
Old 29 Jun 2010, 22:22
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
And you fixed the ones in the forumhome and navbar? Because that one is correct.

post back
Reply With Quote
  #14  
Old 29 Jun 2010, 22:38
Fungsten Fungsten is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by KevinL View Post
And you fixed the ones in the forumhome and navbar? Because that one is correct.

post back
Fixed them all.
Reply With Quote
  #15  
Old 29 Jun 2010, 22:48
KevinL KevinL is offline
 
Join Date: Apr 2005
Is it all your styles or just one? And dumb question...but are you fixing them in ALL styles? I know it is an obvious question but I have to ask. Which styles is it happening in?
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HowTo] [3.0.0] Place and optimize the "Mark Forums Read - View Forum Leaders" bar. Floris vBulletin 3.0 Template Modifications 13 19 Jul 2007 01:22



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:50.

Layout Options | Width: Wide Color: