Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 05 Jan 2012, 15:41
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Add to quick links VB 4.1.8

OK I have researched and really don't understand where to modify and add to the quick links or get them from. The links I want to add to the quick links are below. Thanks for the help.


-subscribed threads (already there)
-private messages
-profile settings
-my posts
-my threads
-who's online (already there)
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Jan 2012, 17:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You would edit the navbar template and add those links in. Or, just use the template_hooks that are there:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Jan 2012, 18:27
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
OK, I'm still confused, lol. Can you give me a break down how to do that. Thanks JJ
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Jan 2012, 19:48
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
To do what?

To edit the template - Style Manager > find style > Edit templates > find navbar > add in your links

To write plugin, Plugin Manager > add new plugin > hook location is probably "process_templates_complete" and then just add in the code like this:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Jan 2012, 20:00
I.G.O.T.A.'s Avatar
I.G.O.T.A. I.G.O.T.A. is offline
 
Join Date: Mar 2011
Real name: JJ Smith
Thanks for the help!
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Jan 2012, 20:20
jefferis's Avatar
jefferis jefferis is offline
 
Join Date: Dec 2006
The problem with this solution is that the link to member profile is variable depending on the user ID, so, is there a way to add this type of code to a link:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Not sure that is even close to being right.
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Jan 2012, 20:25
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You could use a variable to define it first (I think the function is something like fetch_seo_url). It's php, so just write php to define the url and then insert it into the link.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Jun 2012, 15:27
kkinsey kkinsey is offline
 
Join Date: Oct 2011
Lynne --- is this still valid info?

I've added a plugin to product "vBulletin" at the "process_templates_complete" hook. The PHP code is:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Exec. order is "5" and the plugin's marked active.

However, I can't find the text anywhere on the page or in its HTML source...

I am running 4.2.0 --- did the navigation update change this?

--------------- Added 28 Jun 2012 at 15:30 ---------------

Originally Posted by kkinsey
did the navigation update change this?
Nevermind! Apparently it did. I'll cheerfully add my links now
__________________
<?php
while ($breathing) {
write_more_code(); }
?>
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:01.

Layout Options | Width: Wide Color: