Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Postbit Toggle in User CP Details »
Postbit Toggle in User CP
Mod Version: 1.01, by a simple fašade (Member) a simple fašade is offline
Developer Last Online: Feb 2008 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.0 Beta 3 Rating: (1 vote - 4.00 average) Installs: 25
Released: 10 Jul 2006 Last Update: 10 Jul 2006 Downloads: 102
Not Supported Uses Plugins Template Edits  

Postbit Toggle in User CP

This hack was originally inspired by an old hack providing similar functions created by Darth Cow. It creates a toggle option in the User CP to determine which postbit a user wishes to use. It also includes optional instructions to include the information concerning this field in the postbits.

Template Edits: 2, optional
Files to Upload: 0
Plugins to Import: 1
Other: 3 (Add one Profile Field and change one vB Options setting; OPTIONAL - create a phrase)

====

Installation Instructions -

View the readme.txt in the ZIP archive.

====

Support -

I will offer support in this thread.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Toggle Visibility Boothby vBulletin 3.5 Add-ons 18 16 Nov 2008 15:51
Administrative and Maintenance Tools Toggle Products Mutt vBulletin 3.7 Add-ons 5 29 Jun 2008 13:17

Comments
  #2  
Old 10 Jul 2006, 04:46
a simple fašade's Avatar
a simple fašade a simple fašade is offline
 
Join Date: Jun 2006
Location: Atlanta
Real name: Will
Update 1: Hack moved out of beta stage. All appears to be working well.
__________________
http://www.opera.com/img/operalogo.gif

Technician for MTGNews
Technician for Magic Deck Vortex
IRC Op and Retired Global Moderator for MTGSalvation

Last edited by a simple fašade; 10 Jul 2006 at 18:51.
Reply With Quote
  #3  
Old 10 Jul 2006, 05:22
utw-Mephisto utw-Mephisto is offline
 
Join Date: Feb 2005
Nice one ...
Reply With Quote
  #4  
Old 10 Jul 2006, 18:51
a simple fašade's Avatar
a simple fašade a simple fašade is offline
 
Join Date: Jun 2006
Location: Atlanta
Real name: Will
Originally Posted by utw-Mephisto
Nice one ...
Thank you.
__________________
http://www.opera.com/img/operalogo.gif

Technician for MTGNews
Technician for Magic Deck Vortex
IRC Op and Retired Global Moderator for MTGSalvation
Reply With Quote
  #5  
Old 10 Jul 2006, 19:11
slappy slappy is offline
 
Join Date: Apr 2003
How does this one differ from these?

http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=101577

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=91620

Regards,
Reply With Quote
  #6  
Old 10 Jul 2006, 19:33
Snake's Avatar
Snake Snake is offline
 
Join Date: Mar 2005
Location: Cleveland, OH
Real name: Josh
Excellent!
Reply With Quote
  #7  
Old 11 Jul 2006, 15:34
a simple fašade's Avatar
a simple fašade a simple fašade is offline
 
Join Date: Jun 2006
Location: Atlanta
Real name: Will
Originally Posted by slappy
1. They both require another plugin to operate.

2. They allow the user to change their postbit view mid-thread.

This hack gives users the option, and then (this is the optional bit) allows this information to be part of the postbit (ie. Postbit: Profile on Top).
__________________
http://www.opera.com/img/operalogo.gif

Technician for MTGNews
Technician for Magic Deck Vortex
IRC Op and Retired Global Moderator for MTGSalvation
Reply With Quote
  #8  
Old 27 Sep 2006, 18:14
CrystaStarLight CrystaStarLight is offline
 
Join Date: Sep 2006
It works very good! I was wondering how to make the "Profile on Top" the default view?
Reply With Quote
  #9  
Old 06 Dec 2006, 04:43
Cybershaolin Cybershaolin is offline
 
Join Date: Nov 2006
One problem here: Me too but on top of it I can't seem to revert to the Profile on top.. I don't get it.

I made all modifications asked and when I go to my control panel on "Modify Options" I see that the other options are there. If I choose to see my postbit at left, it works when I go to check a message, my profile info is at left. But if I select it in order to see my postbit on top, it still shows at left, like it does not want to change back on top my message's profile.

What could be wrong?

Last edited by Cybershaolin; 06 Dec 2006 at 12:46.
Reply With Quote
  #10  
Old 06 Dec 2006, 07:12
kambiz's Avatar
kambiz kambiz is offline
 
Join Date: Oct 2003
Real name: kambiz
works great.
thank you man.
Reply With Quote
  #11  
Old 06 Dec 2006, 13:44
tansu's Avatar
tansu tansu is offline
 
Join Date: Apr 2006
Hi, it works for me, but no other members..
isnt it strange?
Reply With Quote
  #12  
Old 21 Jan 2007, 09:30
Cybershaolin Cybershaolin is offline
 
Join Date: Nov 2006
Any clue to my problem?
Reply With Quote
  #13  
Old 25 Jan 2007, 05:19
Cybershaolin Cybershaolin is offline
 
Join Date: Nov 2006
I got it working but with some problems and bugs:

1- The template postbit_legacy is not included in the cache.

2- Whenever a member decide to change his postbit choice's options, it seems to revert to the postbit_legacy all time even if my own choice is on postbit. (on top).

To correct this, I have to go in the vbulltin options under Style and language and save the settings without changing anything!

Really weird. Any idea?

It says in the first thread that this hack is supported, well, last online in September... is it really the case?
Reply With Quote
  #14  
Old 25 Jan 2007, 15:33
Exitilus's Avatar
Exitilus Exitilus is offline
 
Join Date: Jul 2004
Real name: Derek
Sounds like there may be a setup issue. Check the following plugin

legacypostbit toggle

Make sure the Field is Correct and the Option it's pointing too.
__________________
Owner / Webmaster
House of Crazed
http://www.houseofcrazed.com
Reply With Quote
  #15  
Old 25 Jan 2007, 16:16
Cybershaolin Cybershaolin is offline
 
Join Date: Nov 2006
This is what I have in the plugin: (the order option is set to 5 for field in my peronalized fields too).



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Also, in my vBulletin Options > Style and Template Settings, 'Use Legacy (Vertical) Postbit Template' is set to No.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:58.

Layout Options | Width: Wide Color: