Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Article Options
  #451  
Old 29 Dec 2010, 03:25
MatiasCandy MatiasCandy is offline
 
Join Date: May 2008
Lynne,

First Thank you for helping everyone.

My issue is a little more complexed

I understand how to add a page and I completed it pretty quick (just your test page)

Now that I have learned that what I need to do is get a bit more complex.

I have a custom app I am trying to bring into vb4.x. Someone else had it in 3.8 but it was very sloppy and I want it to be perfect.

So here are the first set of questions:

1. how do I add conditions in the template for

if guest show this "please register"
if Registered but never filled out app show this "Please Fill this out"
If registered and filled this out show "Welcome Back."

now all of this is already in PHP in my file but I want this app to be perfect like I said.


2. In my PHP file they have html / php mixed mainly queries of the database, display results, and $bbuserinfo[useremail], etc...


Please go slow I am not a programmer but I want to learn how to do this.

Thank you for your time
Reply With Quote
  #452  
Old 29 Dec 2010, 03:40
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
This is an article about how to create another page. For your questions....
1. Read the other articles in this forum about conditions. If you have questions, post them in that article. If you can't get your page to work, you need to post your own thread with the complete code for your page and templates.

2. Not sure what your question is there as it's just a statement.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #453  
Old 29 Dec 2010, 04:29
MatiasCandy MatiasCandy is offline
 
Join Date: May 2008
Thank Lynne, I have started my own thread over here (in case you still want to help me)

My First Import

Last edited by MatiasCandy; 29 Dec 2010 at 05:20.
Reply With Quote
  #454  
Old 29 Dec 2010, 13:09
larryd larryd is offline
 
Join Date: Nov 2001
Can you tell me what I'm doing wrong here? This script should be returning and printing out the id field from all entries in the database yet it only returns and prints the last id.

http://vb.newcelica.org/test.php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
Larry Dougherty
www.newcelica.org
Reply With Quote
  #455  
Old 29 Dec 2010, 17:03
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by larryd View Post
Can you tell me what I'm doing wrong here? This script should be returning and printing out the id field from all entries in the database yet it only returns and prints the last id.

http://vb.newcelica.org/test.php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Once you use print_output, that is the end of the page rendering. You only use print_output when you are completely done and ready to render the page.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #456  
Old 03 Jan 2011, 19:30
stevectaylor stevectaylor is offline
 
Join Date: Aug 2007
Any ideas how to get the like button to show on the page?
Reply With Quote
  #457  
Old 04 Jan 2011, 00:52
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by stevectaylor View Post
Any ideas how to get the like button to show on the page?
You would just add the code to the template. I do not know the exact code, if that is what you are asking.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #458  
Old 07 Jan 2011, 16:28
gaitantkd gaitantkd is offline
 
Join Date: Oct 2009
hi i tried this but no luck using vb 4.1.0 PL2

test.php

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

template named test:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #459  
Old 07 Jan 2011, 16:57
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Originally Posted by gaitantkd View Post
hi i tried this but no luck using vb 4.1.0 PL2

test.php

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

template named test:
You clearly state in your php page that your template is named "TEST" and then you named your template "test". That is not the same. You need to name it "TEST" (ALL CAPS).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #460  
Old 13 Jan 2011, 22:36
cindie cindie is offline
 
Join Date: Jan 2011
The page is working fine, but when it displays the new (Gallery) page, the Forum tab is up instead of the new (Gallery) tab and the submenu for Forum is showing. Any ideas?

--------------- Added 13 Jan 2011 at 22:46 ---------------

Never Mind.

Last edited by cindie; 13 Jan 2011 at 22:46. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #461  
Old 14 Jan 2011, 18:26
rumas rumas is offline
 
Join Date: Jan 2007
Hello Lynne,
I used this thread to create a Google custom search results page and it works great.

However, my problem is I have Google adsense ads in the navbar and footer, how do I exclude the ads from the "search results page" as they are against Google terms of service?
Reply With Quote
  #462  
Old 15 Jan 2011, 04:37
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
You would need to put a condition around the code in the ad to not show it on this page. (Use your definition of THIS__SCRIPT in the condition.)
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #463  
Old 16 Jan 2011, 10:08
rumas rumas is offline
 
Join Date: Jan 2007
Thank you Lynne for helping me and everyone else with in this thread...

Here is the condition I used around the ad, works great. Maybe this will help someone else!


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #464  
Old 16 Jan 2011, 14:20
tonmo tonmo is offline
 
Join Date: Dec 2004
Hi Lynne - I'm wondering if you can help me. I have tons of pre-existing custom HTML (actually .php) pages, all which leverage a server-side include, let's call it header.php.

I'd like to replace the contents of header.php with something that would allow all of my pre-existing pages to automagically support my vbulletin header and navigation.

All these pages also reference a footer.php, if that is helpful to the cause (but that's easy enough for me to replicate, at least visually what is shown to the user).

--------------- Added 16 Jan 2011 at 14:44 ---------------

Originally Posted by rumas View Post
Thank you Lynne for helping me and everyone else with in this thread...

Here is the condition I used around the ad, works great. Maybe this will help someone else!


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
I get an undefined error when trying to wrap this around my ad code via the Advertisements feature within AdminCP. Do you embed your ads manually?

Last edited by tonmo; 16 Jan 2011 at 14:44. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
  #465  
Old 16 Jan 2011, 18:10
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Sorry tonmo, but I don't understand your question at all. This is just a tutorial on how to make a single custom page. If you want to reference other scripts in the page, that is fine, but you need to write the code in those scripts and write the code in the php page. This isn't a tutorial on how to write your code.

As for the undefined error.... you need to change Your_Definition to a valid name or that isn't going to work.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Article Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:49.

Layout Options | Width: Wide Color: