Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
noWhine! Style 3.8.x HATTRICK! Details »
noWhine! Style 3.8.x HATTRICK!
Mod Version: 3.01, by KURTZ (Member) KURTZ is offline
Developer Last Online: Jun 2011 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.x Rating: (6 votes - 4.67 average) Installs: 77
Released: 23 Jan 2009 Last Update: 14 Apr 2009 Downloads: 2172
Not Supported Additional Files Translations  

This is the upgrade of my previous reviewed skin noWhine!.

You can find it here: noWhine! 3.7.x

Already tested this skin with the Validator with this result:
This Page Is Valid XHTML 1.0 Transitional!



INSTALLATION:

Simply upload the 'styles' folder that you can find in the package in your forum root, then go into your ACP and upload the product 'noWhine!.xml' with your styles management.

If you like it, please click INSTALL


LIVE DEMO:
FNIV - Federazione Italiana Videogiocatori

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
noWhine! [vB_Dark] 3.7.2 HATTRICK! KURTZ vBulletin 3.7 Styles 127 18 Feb 2009 00:06

  #46  
Old 21 May 2009, 10:05
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
Originally Posted by all-in View Post
Make sense. So where can I find new post icons? Thanks!
i think in the graphics area
Reply With Quote
  #47  
Old 26 Jul 2009, 02:31
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
hey KURTZ,

How do i remove the underline on my site?
I dont like it so i wanna remove it but i dont know how.

Can you plz tell me how to remove them?

Kind regards,

Dutch_Boy.

Edit:

Tried this:

Originally Posted by subz uk View Post
look in the main css

under the blue font color there is a text decoration, just put in none for all three of the boxes

I'm not sure why it was left blank.
But i dont get it :S I dont know what i have to do.

Last edited by Dutch_Boy; 26 Jul 2009 at 02:48.
Reply With Quote
  #48  
Old 26 Jul 2009, 12:29
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
check the pic attached
Attached Images
File Type: jpg Forums - vBulletin Admin Control Panel_1248611336924.jpg (64.9 KB, 30 views)
Reply With Quote
  #49  
Old 26 Jul 2009, 14:11
Dutch_Boy Dutch_Boy is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Wouter
Originally Posted by KURTZ View Post
check the pic attached
Omg... Sorry didnt see the pic :S

Thanks !! Works Looks much better now.
Reply With Quote
  #50  
Old 04 Aug 2009, 12:37
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
Originally Posted by Dutch_Boy View Post
Omg... Sorry didnt see the pic :S

Thanks !! Works Looks much better now.
Originally Posted by SanaLTutsaK View Post
thanks
nothing ...
Reply With Quote
  #51  
Old 05 Aug 2009, 08:52
ExTincTi0N's Avatar
ExTincTi0N ExTincTi0N is offline
 
Join Date: Mar 2008
Location: Texas
Real name: Taylor Jones
Whenever I uploaded a logo and added it to the template, it doesnt show up, can you tell me how you are getting yours to show up?
__________________
www.vbtree.com the newest and hotest vb skin site out.
www.artvenom.com where the venom of art resides.
Reply With Quote
  #52  
Old 09 Aug 2009, 03:24
Chrisg20 Chrisg20 is offline
 
Join Date: Apr 2009
I have done everything correctly, but the skin fails to load the images correctly. Could you please help me out?
Here is what it looks like.. http://i26.tinypic.com/erl6d1.jpg
Reply With Quote
  #53  
Old 16 Sep 2009, 11:43
KURTZ KURTZ is offline
 
Join Date: Nov 2006
Real name: Christian
Originally Posted by ExTincTi0N View Post
Whenever I uploaded a logo and added it to the template, it doesnt show up, can you tell me how you are getting yours to show up?
do you mean the banner?

Originally Posted by Chrisg20 View Post
I have done everything correctly, but the skin fails to load the images correctly. Could you please help me out?
Here is what it looks like.. http://i26.tinypic.com/erl6d1.jpg
what images?
Reply With Quote
  #54  
Old 19 Jun 2010, 10:12
RvG2's Avatar
RvG2 RvG2 is offline
 
Join Date: Jan 2007
KURTZ, you have made one of the best theme ever!
Thank you so much.
Reply With Quote
  #55  
Old 19 Jun 2010, 21:58
Tuga®™'s Avatar
Tuga®™ Tuga®™ is offline
 
Join Date: Oct 2006
Logo Not show
Reply With Quote
  #56  
Old 24 Jun 2010, 08:48
Kolektor's Avatar
Kolektor Kolektor is offline
 
Join Date: Jun 2010
Originally Posted by Tuga®™ View Post
Logo Not show
You have to add it in StyleVars.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:18.

Layout Options | Width: Wide Color: