Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Feb 2014, 23:19
mikesafl's Avatar
mikesafl mikesafl is offline
 
Join Date: Mar 2013
Real name: Mike
Moving site

I have moved my site to a new server and domain and i put the tools.php file into my admincp link to refresh cookie path, when i go to the url it brings up my vbulletin customer number, and when i put it in it just refreshes and nothing happens. it brings me back to customer number
Any one know whats causing this?
Reply With Quote
  #2  
Old 21 Feb 2014, 02:08
ZUCCO's Avatar
ZUCCO ZUCCO is offline
 
Join Date: Feb 2009
I think this goes here: http://www.vbulletin.org/forum/forumdisplay.php?f=232
__________________
Take a look at my rank images

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=305574
Reply With Quote
  #3  
Old 21 Feb 2014, 17:44
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
I would suggest redownloading your vb files from the members area and then reuploading them to the site so you have a fresh set of files uploaded. Then try using tools.php. (Don't forget to remove the /install directory after you are done with tools.php).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:17.

Layout Options | Width: Wide Color: