Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 01 Mar 2012, 14:33
peterBH peterBH is offline
 
Join Date: Dec 2011
poll options missing

We are running vB 4.1

When you start a new thread, there are no options to start a poll (either for users or admistrators). Should there be?

If yes, how do I reinstate them?
If no, how do I enable polls?

Many thanks
peter (a vB novice)
Reply With Quote
  #2  
Old 01 Mar 2012, 15:48
kh99 kh99 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Real name: Kevin
The option to add a poll should be underneath the text area on the New Thread page, in "Addtional Options", "Post a Poll". The permissions to post a poll is part of the usergroup, so you could edit the usergroup in question and see if "Can Post Polls" is set to Yes. You can also set that option on a per-forum basis by going to "Forum & Moderators" -> "Forum Permissions" and clicking "Edit" for the usergroup under the forum in question.
Reply With Quote
  #3  
Old 02 Mar 2012, 11:07
peterBH peterBH is offline
 
Join Date: Dec 2011
Many thanks kh99, v. helpful.

I did try that, in fact, but no doubt I missed it - I'll have a look again.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:05.

Layout Options | Width: Wide Color: