Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Catagory Icons Details »
Catagory Icons
Mod Version: 1.0.1, by Adrian. (Member) Adrian. is offline
Developer Last Online: Feb 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.6.1 Rating: (33 votes - 4.70 average) Installs: 673
Released: 24 Sep 2006 Last Update: 24 Sep 2006 Downloads: 2203
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits  

Catagory Icons
Tested on 3.6.1
By Adrian at Development chat.com

Current Version: 1.0.1
1.0.1 Status: Working Fine.

Hey,

I noticed a few people around the 'net wanted a modification like this, It wasn't too hard so i thought i would give it ago.

You can specify a image path/url to use for your catagory icon, if none is specified, the forum will use vBulletins default image.
See bottom of post for screenshots

Installation
Import product-catagoryicons.xml (It should make the needed Mysql tables too)
Go to Options > Catagory Icons to enable the mod'.

Template Edits
Open Forum Home Templates > forumhome_forumbit_level1_post
Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

or


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Save.
Open up Forum Home Templates > forumhome_forumbit_level2_post
Find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

or


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Replace with:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Done.

That should be it.

To set catagory icons, just edit a forum, the image field is at the bottom.
If you have any problems, just ask.

If you use it, please click install.

Thanks.

Adrian

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	forum.jpg
Views:	10967
Size:	150.0 KB
ID:	53860   Click image for larger version

Name:	forumoption.jpg
Views:	4906
Size:	171.2 KB
ID:	53861   Click image for larger version

Name:	options.jpg
Views:	3436
Size:	84.7 KB
ID:	53862   Click image for larger version

Name:	subforum.jpg
Views:	7379
Size:	58.8 KB
ID:	53863  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Automated Simple Catagory Icons MThornback vBulletin 3.6 Add-ons 27 27 May 2009 19:01

  #181  
Old 27 Nov 2007, 22:36
MediaHound MediaHound is offline
 
Join Date: May 2004
Installed, works great, thanks!
__________________
ForumTopsites.com
Reply With Quote
  #182  
Old 01 Dec 2007, 17:37
malluroses malluroses is offline
 
Join Date: Jul 2007
Hai can anyone tell me what is going on with my styles

everytime i upload a style it comes up like this




i dont know wt to do can someone please help me with this


this is happend after installing this category icon mod please help

it happens every time i upload it
Reply With Quote
  #183  
Old 14 Dec 2007, 19:25
nyunyu nyunyu is offline
 
Join Date: Dec 2004
found out that the option is slightly different from the snapshot.
running on 3.6.8 PL2, working great.Thanks

Last edited by nyunyu; 14 Dec 2007 at 19:51.
Reply With Quote
  #184  
Old 27 Dec 2007, 10:25
iulianh iulianh is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: Iulian Horatiu
Thanks, it works fine !
Reply With Quote
  #185  
Old 05 Jan 2008, 17:36
WarDoGG WarDoGG is offline
 
Join Date: Jun 2007
How can i have the catagory icons display the alternate text of the forum name ?

That would be really great for SEO .
Reply With Quote
  #186  
Old 06 Jan 2008, 05:51
angeldevil angeldevil is offline
 
Join Date: Aug 2005
i cant see: "Put the url of the image to be your category icon" in my forum manager.
(i dont see this table, put link images)
Plz help me.
Thx!
__________________
The Best Vietnamese Entertainment Forum On The Net http://giaitrituoitre.net . Stay and have fun !
Reply With Quote
  #187  
Old 07 Jan 2008, 18:49
Hoffi's Avatar
Hoffi Hoffi is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: Christian
Just wait for 3.7 - in the Beta is this implemented.
Reply With Quote
  #188  
Old 11 Jan 2008, 15:47
jschvili jschvili is offline
 
Join Date: Aug 2006
Thumbs up Link the pictures

So simple and still so brilliant! I have one wish though. Is it possible to make the pictures link to the same as the forum name? Web visitors is use to click on pictures.

Thanks again! You make the world spin.

This is how I used the hack:
http://www.elproffset.se
Reply With Quote
  #189  
Old 13 Jan 2008, 23:12
garala's Avatar
garala garala is offline
 
Join Date: Nov 2007
Real name: Garala
Installed!

How does it look? Admin-Lounge
Reply With Quote
  #190  
Old 14 Jan 2008, 02:01
admin0's Avatar
admin0 admin0 is offline
 
Join Date: Mar 2003
This worked great in 3.6.x
I upgraded to 3.7 and its not working anymore.
Waiting for this mod to hit 3.7
__________________
:: Tech Support/Solutions => www.admin0.com
:: VoIP Support/Solutions => www.voipbro.com
::
:: fulltime sysadmin since 1997!
Reply With Quote
  #191  
Old 18 Jan 2008, 21:46
pxd pxd is offline
 
Join Date: Jan 2005
In 3.7 you can set up a custom Prefix for Forum Status Images which basically a native way to choose individual forum category icons.
Reply With Quote
  #192  
Old 19 Jan 2008, 14:56
goranbaxy goranbaxy is offline
 
Join Date: Jan 2008
Is there an option to display different icons for different user groups?
Reply With Quote
  #193  
Old 19 Jan 2008, 17:46
GouroB GouroB is offline
 
Join Date: Feb 2006
I get this error..can u tell me whats wrong?
The image box gets messed up.. [ btw i only have icon set for only that category which shows the icon..but others shud show the default one right? and not the code error? ]..

__________________

Reply With Quote
  #194  
Old 19 Jan 2008, 17:47
GouroB GouroB is offline
 
Join Date: Feb 2006
The globe icon is a default icon in my board.
__________________

Reply With Quote
  #195  
Old 24 Jan 2008, 00:58
GouroB GouroB is offline
 
Join Date: Feb 2006
I've fixed it..thanks anyway.
__________________

Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:32.

Layout Options | Width: Wide Color: