Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Answer Forums 1.0.0 Details »
Answer Forums 1.0.0
Mod Version: 1.0.1, by Gio~Logist (Coder) Gio~Logist is offline
Developer Last Online: Jan 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.3 Rating: (23 votes - 4.61 average) Installs: 195
Released: 15 Sep 2008 Last Update: 21 Sep 2008 Downloads: 1312
Supported DB Changes Uses Plugins Code Changes  

Brought To You By
ModernvB - Vbulletin Solutions & Services
http://www.modernvb.com

Premium Modification:
http://www.modernvb.com/vb_products....o&productid=10

Answers Forum
Ever wanted to enable the ability to specify a certain forum as an "answer" forum, where members can post questions and select the best answer given by the community? This is similar to yahoo answers, a very effective website where users can post questions and seek answers from registered users. Answering questions can get to be a mess, keep it organized and save yourself a bit of hassle when dealing with Q&A's. As a webmaster, you already have enough on your hands to have to worry about answering questions sometimes, and need an effective way to do this! Or maybe, you just want to let your community do it for you


Difference Between Answer Forum Light & Answer Forums Premium
* Enable a questions forum Lite/Premium
* Allow users to choose best answer Lite/Premium
* Question Statistics on forumdisplay Premium Only
* Top Helpers on forumdisplay Premium Only
* Recently Answered on forumdisplay Premium Only
* View Answered Topics Premium Only
* View Unanswered Topics Premium Only
* Answered Topics in postbit Premium Only
* Private Message user who's answer was chosen Premium Only
* Private Message answer provider if the answer is reset Premium Only
* Control user's ability to reset their own topic's answer Premium Only
* Allow usergroups to reset any topic's answer Premium Only
* Allow usergroups to select any topic's answer Premium Only *new
* Integrates with vbplaza (reward answer providers) Lite/Premium
* Integrates with vbcredits (reward answer providers) Premium Only

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	screen1.jpg
Views:	3756
Size:	293.3 KB
ID:	86917   Click image for larger version

Name:	screen2.jpg
Views:	1646
Size:	92.4 KB
ID:	86918   Click image for larger version

Name:	screen3.jpg
Views:	2740
Size:	74.8 KB
ID:	86919   Click image for larger version

Name:	screen4.jpg
Views:	1792
Size:	156.6 KB
ID:	86921  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #211  
Old 10 Nov 2008, 16:16
tpearl5's Avatar
tpearl5 tpearl5 is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: John
Originally Posted by furst View Post
It would be interesting to give users the option to designate a thread as a question in any forum rather than setting any one particular forum as a Q&A forum. That way we could have regular threads in all of the forums, and those that are question-based could benefit from Q&A layout that this hack gives us.
Second this... Right now I have a thread prefix setup that reads simply 'question'. It would be even cooler if a prefix could be the trigger to make it a 'question thread'.
__________________
John

Last edited by tpearl5; 10 Nov 2008 at 16:29.
Reply With Quote
  #212  
Old 13 Nov 2008, 19:10
tpearl5's Avatar
tpearl5 tpearl5 is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: John
Btw, this functionality + the option to designate a thread as a question is a feature of community server 2008.5.

Also, in CS 2008.5 the best answer is moved up under the first post and is marked as such (although they should actually move it and not duplicate it as it is messy when the best chosen answer is the next post). See this post as an example: http://dev.communityserver.com/forums/t/504289.aspx
__________________
John
Reply With Quote
  #213  
Old 16 Nov 2008, 21:33
Artak Artak is offline
 
Join Date: Jan 2006
There is an error in usergroup editing page. See attached image

Also when I am accepting this form, getting thist error message


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Attached Images
File Type: gif error.gif (10.4 KB, 18 views)
Reply With Quote
  #214  
Old 18 Nov 2008, 01:14
plusbryan plusbryan is offline
 
Join Date: Jan 2008
Awesome. This is EXACTLY what we needed, paid for the premium version.

http://www.xobni.com/community
Reply With Quote
  #215  
Old 05 Dec 2008, 12:56
basketmen's Avatar
basketmen basketmen is offline
 
Join Date: Nov 2006
i think this is easy

does anyone know what is IF conditional code for IF Answer Forum hack enable in a forum???

for example i want to show some text in forum that Answer Forum hack enable only

what is the code for this guys?

<if condition="$whatis['codeforthis']">
My text here, only in forum that Answer Forum hack enable
</if>
__________________
I am SEO specialist and forum coordinator
Reply With Quote
  #216  
Old 16 Dec 2008, 04:54
DebtFree's Avatar
DebtFree DebtFree is offline
 
Join Date: Dec 2008
This looks great and I would love to buy the Premium version .... but the links don't work
Reply With Quote
  #217  
Old 16 Dec 2008, 10:36
Hemanth's Avatar
Hemanth Hemanth is offline
 
Join Date: Nov 2005
Is set as Quesions option is for a single forum? I need multiple forums to set this enable? Is this possible? If yes looking for the paid version.

Btw. Why is the Avtar of the best answer is removed?
Reply With Quote
  #218  
Old 16 Dec 2008, 13:41
basketmen's Avatar
basketmen basketmen is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by basketmen View Post
i think this is easy

does anyone know what is IF conditional code for IF Answer Forum hack enable in a forum???

for example i want to show some text in forum that Answer Forum hack enable only

what is the code for this guys?

<if condition="$whatis['codeforthis']">
My text here, only in forum that Answer Forum hack enable
</if>

arghh i had try these code but no one working, its still wrong :


<if condition="$forum=='g_answer_forum'">

or this

<if condition="$forum[g_answer_forum]">

or this

<if condition="$forum['g_answer_forum']">

or this

<if condition="$forum[g_answer_forum] ==1">







if you know what is the right conditional code for IF Answer Forum hack enable in a forum, please post it
__________________
I am SEO specialist and forum coordinator
Reply With Quote
  #219  
Old 09 Jan 2009, 16:30
Gio~Logist's Avatar
Gio~Logist Gio~Logist is offline
 
Join Date: Jun 2004
Location: San Francisco
Real name: Giovanni Martinez
Originally Posted by Hemanth View Post
Is set as Quesions option is for a single forum? I need multiple forums to set this enable? Is this possible? If yes looking for the paid version.

Btw. Why is the Avtar of the best answer is removed?
Links updated Sorry about that. Haven't had much time to update these threads since the switch to ProvB. Not sure what you meant in regards to the avatar.

Originally Posted by DebtFree View Post
This looks great and I would love to buy the Premium version .... but the links don't work
Links updated!

Originally Posted by basketmen View Post
arghh i had try these code but no one working, its still wrong :


<if condition="$forum=='g_answer_forum'">

or this

<if condition="$forum[g_answer_forum]">

or this

<if condition="$forum['g_answer_forum']">

or this

<if condition="$forum[g_answer_forum] ==1">


if you know what is the right conditional code for IF Answer Forum hack enable in a forum, please post it
$foruminfo[g_answer_forum]
__________________

ModernvB.com - vBulletin Mods & Services - ModernvB.com vBulletin 3 Mods - ModernvB.com vBulletin 4 Mods - Hire ModernvB
Full-Time vB Development - If you can think it, we can build it.
Reply With Quote
  #220  
Old 09 Jan 2009, 17:10
basketmen's Avatar
basketmen basketmen is offline
 
Join Date: Nov 2006
Originally Posted by Gio~Logist View Post
Links updated Sorry about that. Haven't had much time to update these threads since the switch to ProvB. Not sure what you meant in regards to the avatar.



Links updated!



$foruminfo[g_answer_forum]
yes its right, thank you

<if condition="$foruminfo[g_answer_forum]">


this info very useful
__________________
I am SEO specialist and forum coordinator
Reply With Quote
  #221  
Old 14 Jan 2009, 15:03
tpearl5's Avatar
tpearl5 tpearl5 is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: John
Originally Posted by furst View Post
It would be interesting to give users the option to designate a thread as a question in any forum rather than setting any one particular forum as a Q&A forum. That way we could have regular threads in all of the forums, and those that are question-based could benefit from Q&A layout that this hack gives us.
Any word on whether something like this could be added?
__________________
John
Reply With Quote
  #222  
Old 21 Jan 2009, 09:30
bigtime bigtime is offline
 
Join Date: Jun 2002
Does this work on 3.8?

Thanks.
Reply With Quote
  #223  
Old 23 Jan 2009, 10:58
Hemanth's Avatar
Hemanth Hemanth is offline
 
Join Date: Nov 2005
Originally Posted by Hemanth View Post

Is set as Quesions option is for a single forum? I need multiple forums to set this enable? Is this possible? If yes looking for the paid version.

Btw. Why is the Avtar of the best answer is removed?
Links updated Sorry about that. Haven't had much time to update these threads since the switch to ProvB. Not sure what you meant in regards to the avatar.
Still my question is not answered? Can I set multiple forums as Q&A forums?

Sorry about the Avtar question. I meant that the Best Answer filed just below to the first post is not having an Avtar. I haven't seen the best answer post is still there.
Reply With Quote
  #224  
Old 23 Jan 2009, 12:54
Pipo123 Pipo123 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Yes you can Hemanth.

Yes we can. [/Obama]
Reply With Quote
  #225  
Old 25 Jan 2009, 19:54
lasto lasto is offline
 
Join Date: Jan 2002
How hard is it to change the Unanswered - and Answered to words i would like.
Need to know this info before i purchase.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:06.

Layout Options | Width: Wide Color: