Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Dynamic License Plate & Text in Postbit. Details »
Dynamic License Plate & Text in Postbit.
Mod Version: 1.00, by demo7up (Member) demo7up is offline
Developer Last Online: Nov 2013 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.0.0 Rating: (1 vote - 5.00 average) Installs: 6
Released: 04 Dec 2011 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits  

~~~~~MARK INSTALLED~~~~~~


Here is it is for all Car Enthusiast Site's all i ask is that you link back to my site in way, shape or form. Site: http://www.nycjdm.com Or please throw a donation my way I will not help support this unless you have marked this installed, can either send me a link with the link back to my site or have placed a donation.

This Mod should work for any vB 4.+

So first we need to setup the CSS for the custom div that positions the License Plate & Text

so
1. Navigate to Admin CP => Styles & Templates => Style Manager => Edit Templates => CSS Templates => additional.css

At the bottom of this file add (you can change the css to match your site width etc..


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

2. Navigate to AdminCP => User Profile Fields =>Add New User Profile Field

You will need to create 2 fields, one to Select License Plates the Other to Add the Text to it.

So create the first custom field we will call this x (make sure u get the field id)

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.





3. Navigate to Admin CP => Styles & Templates => Style Manager => Edit Templates => Postbit Templates => postbit_legacy

find and place code between the code in the box or place it where you would like it to show in the post bit.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Display Code make sure you change the X and Y to the correct profile id's


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Note: Blank License Plates can be found @ http://www.blankplates.com/

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	image1.png
Views:	604
Size:	32.4 KB
ID:	134855   Click image for larger version

Name:	image2.jpg
Views:	487
Size:	31.3 KB
ID:	134856  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases North American License Plate Krusty1231 vBulletin 4.x Template Modifications 14 05 Dec 2011 00:02

Comments
  #2  
Old 04 Dec 2011, 23:48
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
reserved
Reply With Quote
  #3  
Old 05 Dec 2011, 04:10
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
hi,and thanks for this,

any clue why i get this:?

if i take avatar out ,there are 6 plates numbers,

also my plates are in .jpg

thanks

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

update:

i manage to fix it:


find this in postbit_legacy


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


and add above the code from first post or main post! (change path to whatever you want where you put your pictures
and also the field X and Y !)



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


and in my case or my forum skin that i have , i used this code :


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and my blank plates are re-sized to 180x90 .jpg

thanks

(sorry for the codes added just in case other people have the same problem
like i had in my case.)
Attached Images
File Type: png 12-4-2011 8-08-37 PM.png (24.8 KB, 23 views)
File Type: png 12-4-2011 10-06-23 PM.png (49.0 KB, 33 views)

Last edited by bosanci28; 05 Dec 2011 at 06:12.
Reply With Quote
  #4  
Old 05 Dec 2011, 12:51
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
Im glag you were able to get it to work. No sweat if it helps others #whynot lol
Reply With Quote
  #5  
Old 05 Dec 2011, 20:25
duketxboy duketxboy is offline
 
Join Date: Apr 2011
no luck with it here
Reply With Quote
  #6  
Old 05 Dec 2011, 20:30
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by duketxboy View Post
no luck with it here
what seems to be the issue? what step isnt working? Also if you have tried to install it please mark as installed and i will help you set it up correctly.
Reply With Quote
  #7  
Old 05 Dec 2011, 20:35
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
is there a way in my case on the code above ,to <center> the text?
like if you put "M5" to be in the middle !... i mean to auto align , if one letter was entered to be in the middle ,
because if i add only like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

will start from the middle...

if 1,2,3,4,5,6,7 letters to auto center itself... if possible...

thanks

Last edited by bosanci28; 05 Dec 2011 at 20:41.
Reply With Quote
  #8  
Old 05 Dec 2011, 20:49
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by bosanci28 View Post
is there a way in my case on the code above ,to <center> the text?
like if you put "M5" to be in the middle !... i mean to auto align , if one letter was entered to be in the middle ,
because if i add only like this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

will start from the middle...

if 1,2,3,4,5,6,7 letters to auto center itself... if possible...

thanks
Please mark as installed! Also It should be auto centering the text. After you mark as installed send me the link to your site any page with the license plate enabled. And ill check it out.
Reply With Quote
  #9  
Old 05 Dec 2011, 20:53
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
i marked install yesterday !...friend.

post 7 thats my code....that i have right now... and the .css from above post.

thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 05 Dec 2011, 21:01
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
okay what i think u need to do is

in the css replace


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

that should do it. Let me know if that works for you.
Reply With Quote
  #11  
Old 05 Dec 2011, 22:35
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
worked perfect ,thanks!....
Reply With Quote
  #12  
Old 07 Dec 2011, 21:01
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
awesome good news!
Reply With Quote
  #13  
Old 08 Dec 2011, 01:14
Jebadiah04 Jebadiah04 is offline
 
Join Date: Dec 2008
4.18 compatible?
Reply With Quote
  #14  
Old 30 Dec 2011, 18:34
demo7up demo7up is offline
 
Join Date: Apr 2007
yeah im using in 4.1.9
Reply With Quote
  #15  
Old 31 Dec 2011, 00:44
1320Nation 1320Nation is offline
 
Join Date: Sep 2008
Sorry guy but your instructions are not setup for someone installing this mod for the first time. Starting with the #2. instructions I think you are saying to add all the text I have in the quote in the Description Area? All of it? Also whats up with using the Japan and Newyork, are just a reference?

Please choose your License Plate from the drop down list above. If you do not see yours listed please request them <a href="www.yoursite.com/your_forum_for_requests">here.</a>
<br/>

<img src="path-to/license_plates/Japan.png" alt="Japan" />
<img src="path-to/license_plates/New_York.png" alt="NY" />

Options: Now this is case sensitive and each option must be named exactly like the corresponding image so for me its:
Japan
New_York
Then from the same text you have whats in this quote added-
<a href="www.yoursite.com/your_forum_for_requests">here.</a>
Since there is nothing mentioned in you instructions I'm to think that above quoted text about yoursite.com is part of the directions for members with what they need to? Otherwise if it is meant for the person installing the mod, you do not have it listed in the instructions.

Next in #3. you have-
</vb:if>
{insert bottom code here}
<vb:if condition="$post['userid']">
What code are talking about. Nowhere anywhere have you mentioned about code or the code that needs to be included in this part of the instructions.

And lastly you have-
<div class="jdm_plate" style="background-image:url(http://path-to/license_plates/{vb:raw post.fieldxx}.png);">
<p><b>{vb:raw post.fieldyy}</b></p>
What in the world is 'path-to'? Is this suppose to be a directory we were to have uploaded somewhere on our own websites, or?

The better it is explained how to do a mod, the less people like myself are going to be asking questions that are not necessary. This is another reason why most people will skip over from getting involved in adding a mod. Or giving the developer a donation. I say that because I have given several developers donations as my way of saying I appreciate the efforts put into a well put together mod.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 08:01.

Layout Options | Width: Wide Color: