Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
OS/Browser Display in Postbits Details »
OS/Browser Display in Postbits
Mod Version: 1.0.6, by nhawk (Member) nhawk is offline
Developer Last Online: Feb 2020 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 4.1.5 Rating: (16 votes - 4.94 average) Installs: 84
Released: 30 Mar 2012 Last Update: 10 May 2012 Downloads: 403
Not Supported DB Changes Uses Plugins Additional Files  

No longer available on vB.org.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Miscellaneous Hacks Display OS and Browser Information on Postbit Fighter1405 vBulletin 3.8 Add-ons 99 09 Aug 2012 00:00

  #61  
Old 03 Apr 2012, 18:14
sweetpotato sweetpotato is offline
 
Join Date: Oct 2010
Just followed your instruction and have OS/Browser display in Tab.

Thank you for very nice mod. I will rate and nominate it.
Reply With Quote
  #62  
Old 03 Apr 2012, 20:22
steeler7 steeler7 is offline
 
Join Date: Oct 2009
Originally Posted by nhawk View Post
Strange, Doctor Death says it works with that. See this post...
http://www.vbulletin.org/forum/showp...3&postcount=25

EDIT: Wait, the one you are using is older than Doctor Death's.

I see no reason it shouldn't work. The hooks are all in place for it to work in that mod.

Have you made a new post to see if it works? Old posts do not receive the icons, only new posts will.
It's fixed.. accidentally actually by trying to fix an issue with the Everywhere Sidebar Mod. Basically, when I went into Options>>Styles & Settings and selected "store Css stylesheets as files" to No and it is working now
Reply With Quote
  #63  
Old 03 Apr 2012, 20:30
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by steeler7 View Post
It's fixed.. accidentally actually by trying to fix an issue with the Everywhere Sidebar Mod. Basically, when I went into Options>>Styles & Settings and selected "store Css stylesheets as files" to No and it is working now
That usually means that vBulletin isn't able to write to the clientscript/vbulletin.css folder (and any folders in there too).
Reply With Quote
  #64  
Old 03 Apr 2012, 21:31
Robru's Avatar
Robru Robru is offline
 
Join Date: Aug 2005
V1.0.1 messed up the images in Windows 8 with IE10
Reply With Quote
  #65  
Old 03 Apr 2012, 21:44
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by Robru View Post
V1.0.1 messed up the images in Windows 8 with IE10
Upload all of the files to your server. AND install the XML with 'allow overwrite' set to 'Yes'.

That combination is displaying fine on my site..
http://snogssite.com/showthread.php?...ull=1#post1276
Reply With Quote
  #66  
Old 03 Apr 2012, 22:41
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
not working for me in 4.1.11
not showing.

thanks
Reply With Quote
  #67  
Old 03 Apr 2012, 23:00
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by bosanci28 View Post
not working for me in 4.1.11
not showing.

thanks
Did you turn it on in ACP->Settings->Options->OS/Browser Display Settings? Did you make a new post? Old posts do not get icons, only new posts do.

My site runs 4.1.11 as others using the mod do, and it works there without a problem.

All screenshots by me in this thread are from vB 4.1.11 or 4.1.11 pl-1

Last edited by nhawk; 03 Apr 2012 at 23:08.
Reply With Quote
  #68  
Old 03 Apr 2012, 23:07
ellovo ellovo is offline
 
Join Date: May 2010
Thanks. working good on 4.1.10
Reply With Quote
  #69  
Old 03 Apr 2012, 23:10
bosanci28's Avatar
bosanci28 bosanci28 is offline
 
Join Date: Feb 2008
Originally Posted by nhawk View Post
Did you turn it on in ACP->Settings->Options->OS/Browser Display Settings? Did you make a new post? Old posts do not get icons, only new posts do.

My site runs 4.1.11 as others using the mod do, and it works there without a problem.

All screenshots by me in this thread are from vB 4.1.11 or 4.1.11 pl-1
works,now.
made new post.

thanks!!!!
Reply With Quote
  #70  
Old 03 Apr 2012, 23:39
Robru's Avatar
Robru Robru is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by nhawk View Post
Upload all of the files to your server. AND install the XML with 'allow overwrite' set to 'Yes'.

That combination is displaying fine on my site..
http://snogssite.com/showthread.php?...ull=1#post1276
Thanks, this is the solution for my problem!
Reply With Quote
  #71  
Old 04 Apr 2012, 03:07
Robert8 Robert8 is offline
 
Join Date: Sep 2011
Real name: Robert Rodriguez
Excellent. Works perfect on 4.1.11.
Rated 5 and nominated.
Many thanks!!!.
Reply With Quote
  #72  
Old 04 Apr 2012, 13:48
BaanFarsang's Avatar
BaanFarsang BaanFarsang is offline
 
Join Date: Jan 2010
Not work on 4.1.12
Reply With Quote
  #73  
Old 04 Apr 2012, 13:50
nhawk nhawk is offline
 
Join Date: Jan 2011
Originally Posted by BaanFarsang View Post
Not work on 4.1.12
Did you turn it on in ACP->Settings->Options->OS/Browser Display Settings? Did you make a new post? Old posts do not get icons, only new posts do.

EDIT: This DOES work with 4.1.12 Beta 1. See attached screenshot.
Attached Images
File Type: jpg vb4112shot.jpg (124.3 KB, 15 views)

Last edited by nhawk; 04 Apr 2012 at 14:16.
Reply With Quote
  #74  
Old 04 Apr 2012, 14:45
New Joe's Avatar
New Joe New Joe is offline
 
Join Date: May 2009
Originally Posted by BaanFarsang View Post
Not work on 4.1.12
I find it really silly using vb 4.1.12 Beta on a live site anyway.
Reply With Quote
  #75  
Old 04 Apr 2012, 21:31
SeeLand's Avatar
SeeLand SeeLand is offline
 
Join Date: Mar 2009
It's working with vbulletin 4.1.3?
Someone test?
__________________
Forum Auto Tonuri de apel
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 03:00.

Layout Options | Width: Wide Color: