Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 27 May 2014, 22:47
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
admincp problem

Hello,

The sidebar of my admincp became contracted for unknown reason just few days ago!

I couldn't remember that I had any modifications done recently.

Any advise to get it expanded as before?

Image attached.

Many thanks

__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #2  
Old 29 May 2014, 19:21
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
up
__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #3  
Old 29 May 2014, 19:33
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
So the sidebar disappeared? It sounds like the file is gone. Check your /includes/xml directory and make sure cpnav_vbulletin.xml file is in there (there should be at least seven files in there).
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #4  
Old 29 May 2014, 19:48
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Looks like the side panel is detached in that screenshot
Reply With Quote
  #5  
Old 29 May 2014, 19:53
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by Lynne View Post
So the sidebar disappeared? It sounds like the file is gone. Check your /includes/xml directory and make sure cpnav_vbulletin.xml file is in there (there should be at least seven files in there).
No it doesn't disappear completely, it shrunk only for unknown reason! ... I can hardly use the arrows to display the drop down menu

--------------- Added 29 May 2014 at 19:54 ---------------

Originally Posted by ForceHSS View Post
Looks like the side panel is detached in that screenshot
Exactly
__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #6  
Old 29 May 2014, 19:55
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Try on your keyboard hold CTRL and the scroll on you mouse if you don't have a scroll on your mouse then use the + or - while holding CTRL
Reply With Quote
  #7  
Old 29 May 2014, 20:24
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by ForceHSS View Post
Try on your keyboard hold CTRL and the scroll on you mouse if you don't have a scroll on your mouse then use the + or - while holding CTRL
Thank you. This helped to reduce the overall size of the screen so I can see now the arrows of the drop down menu but didn't eliminate the white space between the sidebar and the main admincp page shown on the screenshot
__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #8  
Old 29 May 2014, 20:30
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Don't see any screenshot you must of removed it. An upload of what you see now may help. Also try disabling your plugins via the config to see if that helps.
To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #9  
Old 29 May 2014, 20:44
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by ForceHSS View Post
Don't see any screenshot you must of removed it. An upload of what you see now may help. Also try disabling your plugins via the config to see if that helps.
To temporarily disable the plugin system, edit includes/config.php and add this line right under <?php


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
Sorry I forgot to attach the new screenshot (attached now) ... the screen gets smaller now but not only in admincp but everywhere else

I am not suspecting any problems with the plugin system because I hadn't modified/added any new hacks recently

__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #10  
Old 29 May 2014, 21:05
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
You need to disable the plugin system to check if you leave out any checks then we can't help you fix the problem
Reply With Quote
  #11  
Old 29 May 2014, 21:36
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by ForceHSS View Post
You need to disable the plugin system to check if you leave out any checks then we can't help you fix the problem
I disabled the plugin system as you explained from config.php but the forum index.php page disappeared and I got this message:

Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/almatar/public_html/vb/includes/config.php
Line: 1
Also the problem in the admincp persisted while plugins disabled, so I have re-enabled it again now
__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #12  
Old 29 May 2014, 21:37
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
do you have the vbulletin default skin installed also what program did you use to edit the config file
Reply With Quote
  #13  
Old 29 May 2014, 21:57
Midohash's Avatar
Midohash Midohash is offline
 
Join Date: Aug 2010
Originally Posted by ForceHSS View Post
do you have the vbulletin default skin installed also what program did you use to edit the config file
First thanks ForceHSS for your patience with me.

I don't think my current style is the vbulletin default. I used notepad to edit config.php.
__________________
منتديات المطاريد
https://www.almatareed.org
Reply With Quote
  #14  
Old 29 May 2014, 22:08
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Have you tried reuploading the /cpstyles directory?
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #15  
Old 29 May 2014, 22:15
ForceHSS's Avatar
ForceHSS ForceHSS is offline
 
Join Date: Apr 2008
Originally Posted by Midohash View Post
First, thanks ForceHSS for your patience with me.

I don't think my current style is the vbulletin default. I used notepad to edit config.php.
Only use notepad ++ to edit any files
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:13.

Layout Options | Width: Wide Color: