Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Sig image size control Details »
Sig image size control
Mod Version: 1.00, by Herman (Member) Herman is offline
Developer Last Online: Oct 2008 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 2.2.x Rating: (0 vote - 0 average) Installs: 54
Released: 24 Jun 2002 Last Update: Never Downloads: 6
Not Supported  

I wrote this hack so i could obviously do what the title says.

When installed it you get an option in vb option of max height and width.

If a user's sig is too big, then when you look at their sig it'll say sorry this image is too large. And if the link doesn't work, then it'll say sorry that image doesn't exist. Thnx.. Don't forget to back up the databases!


[edit]This new one gets rid of the queries.. but, you have to submit your vbulletin options after installing the hack in order for it to work.[/edit]


[edit]Update again, this fixes smooties prob's with it images being set to unlimited[/edit]

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Quick Sig Image Size Limiter phlogiston vBulletin 3.0 Beta Releases 70 06 Jun 2005 14:24

  #46  
Old 23 Aug 2002, 20:53
rstark rstark is offline
 
Join Date: May 2002
Originally posted by Herman
rstark, your problem may be that the HTML code is enabled, that will make him able to get a larger signature than usual, so, disable that and it ends.... And it should work with any version of vB.
Well, I did have HTML code enabled, but I disabled it now. I looked at the user's signature and he is using the IMG tags and not html for the signature. Why would it only find the width of the signature in error but not the height? I've tried my own test on this.
Reply With Quote
  #47  
Old 08 Sep 2002, 17:17
Herman Herman is offline
 
Join Date: Apr 2002
is he using it as like a .txt file off of angelfire? If so then that may be the prob.
Reply With Quote
  #48  
Old 08 Sep 2002, 22:55
rstark rstark is offline
 
Join Date: May 2002
Originally posted by Herman
is he using it as like a .txt file off of angelfire? If so then that may be the prob.
No, his signature is plain text with the IMG codes.
Reply With Quote
  #49  
Old 12 Sep 2002, 17:57
Herman Herman is offline
 
Join Date: Apr 2002
Hmm, then ask him how he's doing it, or email me with the actual code of it.
Reply With Quote
  #50  
Old 12 Sep 2002, 21:27
rstark rstark is offline
 
Join Date: May 2002
Originally posted by Herman
Hmm, then ask him how he's doing it, or email me with the actual code of it.
I've tried my own test on this by creating an image that met the width requirement, but exceeded the height requirement and it allowed the image in the signature.
Reply With Quote
  #51  
Old 04 Oct 2002, 01:30
L-Mane L-Mane is offline
 
Join Date: Jul 2002
I am trying to uninstall this query and I cannot do so.

$db1="INSERT INTO setting (settinggroupid, title, varname, value, description, optioncode, displayorder) values ('4', 'Max Sig Height', 'maxsigheight','100','Made specially for Otakuboards, Its our very own <B>SIG KILLER</B>! Yay!!', '', '10')";
$db2="INSERT INTO setting (settinggroupid, title, varname, value, description, optioncode, displayorder) values ('4', 'Max Sig Width', 'maxsigwidth','500','Made specially for Otakuboards, Its our very own <B>SIG KILLER</B>! Yay!!', '', '11')";

$DB_site->query($db1);
$DB_site->query($db2);

How can I do this?
Reply With Quote
  #52  
Old 04 Oct 2002, 01:53
Kinox Kinox is offline
 
Join Date: Mar 2002
$DB_site->query("ALTER TABLE setting DROP Max Sig Height");
$DB_site->query("ALTER TABLE setting DROP Max Sig Width");
Reply With Quote
  #53  
Old 08 Dec 2002, 22:15
S1R1US S1R1US is offline
 
Join Date: Nov 2002
hey do you know if it works for version 3.0.0 of vbulletin?
Reply With Quote
  #54  
Old 15 Dec 2002, 00:22
Herman Herman is offline
 
Join Date: Apr 2002
I'm not sure, I've never used vB3, how have u?
Reply With Quote
  #55  
Old 22 Dec 2002, 09:59
Colon33
Guest
 
Does this also block people WHO link there sigs to other websites? or just images they upload themselves? I am assuming it goes for ANY image file located in the SIG. Right?
Reply With Quote
  #56  
Old 02 Jan 2003, 14:45
Herman Herman is offline
 
Join Date: Apr 2002
Exactly
Reply With Quote
  #57  
Old 11 Feb 2003, 16:38
k4is3r k4is3r is offline
 
Join Date: Aug 2002
This will work with Vb 2.2.9 ???

I've installed it, but i get always "image not found"!!!


Any suggestions???
tnx :classic:
Reply With Quote
  #58  
Old 02 Mar 2003, 20:30
Kriek's Avatar
Kriek Kriek is offline
 
Join Date: Jul 2002
Real name: Jon Kriek
Running into the same problem on 2.2.6.

Although it only seems to display Image not found when users update their profiles.
__________________
Jon Kriek Integer Doctor
A programmer is a machine for turning coffee into theorems.
[Suspend Thread Random Text Quotes Thread Torrent]
Reply With Quote
  #59  
Old 25 Mar 2003, 17:02
Herman Herman is offline
 
Join Date: Apr 2002
It may be the way the show their sig, are they using HTML or the natural vB code?
Reply With Quote
  #60  
Old 25 Mar 2003, 17:38
k4is3r k4is3r is offline
 
Join Date: Aug 2002
Today at 05:02 PM Herman said this in Post #59
It may be the way the show their sig, are they using HTML or the natural vB code?

Natural vB coe aranoid:
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 16:31.

Layout Options | Width: Wide Color: