Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07 Aug 2007, 21:10
Black Hole Black Hole is offline
 
Join Date: May 2006
Openads 2.3 installed, but no banners appearing - help

My site previously ran an old version of the phpadsnew software. I was having multiple problems with my host further complicated with the old ad software and an old version of vBulletin.

In the middle of working on things, it appears that my host deleted the contents of my /adserv directory. I didn't think it was a big deal, created a new MySQL DB, and installed Openads v2.3.36-beta.

I am now running vB 3.6.8 and have setup a couple of campaigns with banners, but they don't appear.

How do I get the banner to appear in the header template on my site (both the home page and within each page of vB)? I'm just looking for the upper right of the header for now.

I assume that I need to insert code into the header template, but what do I insert and where?

www.stangbangerz.com is the website

Thanks,

Matt.
Reply With Quote
  #2  
Old 11 Aug 2007, 21:55
jshg46 jshg46 is offline
 
Join Date: Aug 2005
Create the javascript code inside of openads and just paste it directly in your forum.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:59.

Layout Options | Width: Wide Color: