Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 20 Apr 2008, 10:05
blackmamba16 blackmamba16 is offline
 
Join Date: Oct 2007
Is vb 3.7 grabbing Klicks??

Hi there,


I got the following Problem, when inserting thumbnails wihich are linking to fullsize Pics...

Right after this textline, i will insert one of those thumbnails, and as attachment, i will show you whitch code i used, to explain whats going wrong...



But klicking on the Thumbnail doesn't bring me to the fullsize image, just opening the thumbnail in same window

What the hell am i doing wrong?

EIDT: If you keep your mouse over the thumbnail and look where your klick should bring you to, and compare it with what really happens... you'll be surprised, because its showing the url of the fullsize image... So i think that clicking on that image should bring me to the fullsize, not? Instead i get shown the thumbnail only in clean same window...
Attached Images
File Type: jpg example.jpg (74.4 KB, 11 views)
File Type: jpg example 2.jpg (57.6 KB, 18 views)

Last edited by blackmamba16; 20 Apr 2008 at 10:12.
Reply With Quote
  #2  
Old 20 Apr 2008, 10:48
Opserty Opserty is offline
 
Join Date: Apr 2007
If you are inserting attachments use the [attach] BBCode. (You will find it in the advanced editor.)

The image you actually posted is hosted elsewhere, it is a link to the thumbnail not a link to the full size image.

On second thoughts this isn't even default vBulletin functionality is it? This is an issue with vBImgHost or some modification you have installed to upload pictures. You should consult the modification authors about your issue.
Reply With Quote
  #3  
Old 20 Apr 2008, 11:20
blackmamba16 blackmamba16 is offline
 
Join Date: Oct 2007
You are wrong. Look at the screenshot, what i have entered before posting. You see, its not a link to the thumbnail!

If you are inserting attachments use the [attach] BBCode. (You will find it in the advanced editor.)
Is there even a thumbnail function given? Or will the attachment show up fullsize?
Reply With Quote
  #4  
Old 20 Apr 2008, 11:43
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
It is a link to a thumbnail:

http://....../imagehosting/thum_.......jpg

Also this should be asked at ImageHosting, not vBulletin.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #5  
Old 20 Apr 2008, 11:52
Opserty Opserty is offline
 
Join Date: Apr 2007
Originally Posted by blackmamba16 View Post
You are wrong. Look at the screenshot, what i have entered before posting. You see, its not a link to the thumbnail!

Is there even a thumbnail function given? Or will the attachment show up fullsize?
Please see the last paragraph of my previous post. (The previous two paragraphs above it were based on my assumption you were using vBulletin's attachment functionality.)
Reply With Quote
  #6  
Old 20 Apr 2008, 12:25
blackmamba16 blackmamba16 is offline
 
Join Date: Oct 2007
doesnt anybody want to understand the problem???

It doesn't matter if i used vbimagehosting or ANY ELSE EXTERN Image hoster.

The vbcode that is used doesnt work.

Somebody please try to insert an imageshack thumbnail linking to fullsize pic, then you will see.

that code works in all Forum Softwares i know, . Why not in VB ??? There must be a bug i think.



This image for example is LINKED to:

http://img227.imageshack.us/img227/5794/exampleap5.png

But what shows up when klicking it?

By the way, try rightclick an open in new window - wooow it works - but thats not useful, should even work by cklicking left mouse.
Reply With Quote
  #7  
Old 20 Apr 2008, 13:32
Opserty Opserty is offline
 
Join Date: Apr 2007
Its because vB.org resizes images that are too large, therefore they direct the user to the full size image if the image is clicked. The image direct overrules the [URL] code and so that is why you get directed to the thumbnail.

I tried what you mentioned on vBulletin 3.7 Release candidate 1 and didn't get the same outcome. What version are you using?
Reply With Quote
  #8  
Old 20 Apr 2008, 14:03
blackmamba16 blackmamba16 is offline
 
Join Date: Oct 2007
3.7 RC 1

Maybe the resize image script is disturbing? Isnt there one integrated?

I remember having tried the resize img hack with lightbox... but it isnt more installed.
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 15:39.

Layout Options | Width: Wide Color: