Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Username Image For 4.1.x Details »
Username Image For 4.1.x
Mod Version: 1.10, by MegaManSec (Member) MegaManSec is offline
Developer Last Online: Dec 2016 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 4.1.x Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 13
Released: 25 Oct 2011 Last Update: Never Downloads: 0
Not Supported Template Edits Re-usable Code  

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=198287



I'v made this mod work for vbulletin 4.1.x

Find "Postbit" in styles,

find:
Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and replace it with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

You'll have to add your own fields, you can do that by going to admincp->User Profile Fields->Add new | then replace field5 in the code with fieldNUMBER which you made the new field

if you have any questions, or need some help, add me on skype: //removed

Thanks, Loaep

~All credits to the maker of http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=198287 for this, all I did was convert the code.~


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Profile Enhancements Username Image Spank vBulletin 3.7 Template Modifications 58 04 Mar 2013 07:54

Comments
  #2  
Old 26 Oct 2011, 14:05
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
I like this but I have made many template edits and i cant get it to work correctly as the posts get disturbed looking weird.

I mean that the image shows great but is messing my posts content

Can yyou tell me the correct way to do this?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #3  
Old 26 Oct 2011, 23:21
Dr.osamA's Avatar
Dr.osamA Dr.osamA is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Syrie
Real name: Dr.osama
installed

You'll have to add your own fields,
what field we have to add and what to put in it plzzz??
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 27 Oct 2011, 01:35
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by Dr.osamA View Post
installed


what field we have to add and what to put in it plzzz??
Look at the old mod, on the zip file are the instructions that works with this one.
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Oct 2011, 04:53
Dr.osamA's Avatar
Dr.osamA Dr.osamA is offline
 
Join Date: Aug 2004
Location: Syrie
Real name: Dr.osama
aha thank you
i see
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 27 Oct 2011, 10:34
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by FReeSTER View Post
I like this but I have made many template edits and i cant get it to work correctly as the posts get disturbed looking weird.

I mean that the image shows great but is messing my posts content

Can yyou tell me the correct way to do this?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
hey, add my skype: //removed

and I'll take a look for you

Last edited by MegaManSec; 18 Feb 2013 at 20:07.
Reply With Quote
  #7  
Old 27 Oct 2011, 10:35
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by Dr.osamA View Post
installed


what field we have to add and what to put in it plzzz??
Hey, I see that FReeSTER helped you, if you need any more help ; add my skype - //removed

Originally Posted by FReeSTER View Post
Look at the old mod, on the zip file are the instructions that works with this one.
Thanks I shall make a video of how to do it tonight.

Last edited by MegaManSec; 18 Feb 2013 at 20:08.
Reply With Quote
  #8  
Old 28 Oct 2011, 08:17
Taurus1's Avatar
Taurus1 Taurus1 is offline
 
Join Date: Dec 2009
I have been waiting for this for a long time. The only issue I have is that the dropdown does not open when you click on the username image. It only takes you straight to the profile page. Is there a way to keep that function??
__________________
For custom designed Windows 7 Visual Styles/Themes, please visit CreativX!
Reply With Quote
  #9  
Old 29 Oct 2011, 08:31
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by Taurus1 View Post
I have been waiting for this for a long time. The only issue I have is that the dropdown does not open when you click on the username image. It only takes you straight to the profile page. Is there a way to keep that function??
yes, there is a way, I will work on it now
Reply With Quote
  #10  
Old 29 Oct 2011, 22:53
abdobasha2004's Avatar
abdobasha2004 abdobasha2004 is offline
 
Join Date: Aug 2008
any screen shots?
Reply With Quote
  #11  
Old 30 Oct 2011, 16:25
FReeSTER FReeSTER is offline
 
Join Date: Jun 2006
Originally Posted by abdobasha2004 View Post
any screen shots?
No need for screenshots mate. it just replace your Username text into an image on your Postbit or Postbit Legacy, Check out at the old mod
Reply With Quote
  #12  
Old 31 Oct 2011, 00:48
Taurus1's Avatar
Taurus1 Taurus1 is offline
 
Join Date: Dec 2009
Originally Posted by loaep View Post
yes, there is a way, I will work on it now
Any update on this? Thanks.
__________________
For custom designed Windows 7 Visual Styles/Themes, please visit CreativX!
Reply With Quote
  #13  
Old 08 Nov 2011, 09:10
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Originally Posted by Taurus1 View Post
Any update on this? Thanks.

Sorry for the late responce.

Sorry I couldn't do it, I'm not sure what the problem is.. I created a new memberaction_dropdown called memberaction_dropdown_UI and make it that if their is a username image, it will show it, and if there isnt it will then use memberaction_dropdown, but it didnt work.. I guess I'll try again now
Reply With Quote
  #14  
Old 08 Nov 2011, 09:39
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
Okay.

So the current dropdown box code is this:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.



Now let's make it how we want it.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

But for some reason, this leaves everyone's name with their username, without the <strong>..
Now, let's try changing <img src="{vb:raw post.field8}" border="0" /> to "hi"
Same thing.

Now let's try and keep the "hi" but remove the vb:if condition="$post['field8']">

Everybodys name is "hi" but they are still not <strong>...

This is strange because the "hi" is wraped around strong tags...

Let's try and replace hi just with <img src="{vb:raw post.field8}" border="0" />

This causes all usernames, and username images to dissapear.. So it seems that you cannot connect to the post.field part of vbulletin from the dropdown.. Hmm. Well I'm not sure what to do..
I will contact some other coders to help me with this.
Reply With Quote
  #15  
Old 10 Nov 2011, 11:50
MegaManSec MegaManSec is offline
 
Join Date: Aug 2011
I wont be updating this.

Last edited by MegaManSec; 10 Nov 2011 at 12:05.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 19:41.

Layout Options | Width: Wide Color: