Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 24 Feb 2018, 17:37
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Video links broken

Somehow our Vimeo support is broken now. The BBcode is correct, but the videos won't show anymore when we post them. Likewise for DailyMotion.

Could it have something to do when we transferred the forum to https?

And if so how do we fix this.

Many thanks.

Malc.
Reply With Quote
  #2  
Old 24 Feb 2018, 17:51
Dave Dave is online now
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Make sure you embed the HTTPS version of the URL and in case you use custom BBCode, it should embed as HTTPS and not HTTP.
You can also try adding <meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="upgrade-insecure-requests"> to the headinclude template.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #3  
Old 25 Feb 2018, 06:40
the one the one is offline
 
Join Date: Nov 2013
Real name: malcolm
Originally Posted by Dave View Post
Make sure you embed the HTTPS version of the URL and in case you use custom BBCode, it should embed as HTTPS and not HTTP.
You can also try adding <meta http-equiv="Content-Security-Policy" content="upgrade-insecure-requests"> to the headinclude template.
Thanks Dave

These are the two codes i have in my template bbcode.Do any of these need an update .


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

We are using 4.2.1

I am also thinking it may be a flash issue

--------------- Added 25 Feb 2018 at 09:40 ---------------

Update

Ok i have fixed this and its just a flash issue.

In google chrome I had to go to settings and then content settings.I then clicked on the flash icon and it gives you an option to add a website.As soon as i added my website it all worked.

I am not sure why you have to do that but there must be something in the firefox browsers also where you have this option.

Last edited by the one; 25 Feb 2018 at 08:27.
Reply With Quote
  #4  
Old 25 Feb 2018, 14:34
Dave Dave is online now
 
Join Date: Jun 2010
Real name: Dave
Yes flash is being deprecated everywhere these days, which is a good thing.
If possible, see if you can find a HTML5/JS version of the embed code.
__________________
https://technidev.com - security, development, exploits, vBulletin
dave[at]technidev[dot]com

Contact me for custom vBulletin 3/4 work & server/website management.
Reply With Quote
  #5  
Old 11 Apr 2018, 17:29
final kaoss final kaoss is offline
 
Join Date: Apr 2006
I've found that in order to get vimeo videos to work you must tell chrome to "always allow flash from this site".

https://www.vgchat.us/forum/vgchat-t...tml#post230800



--------------- Added 11 Apr 2018 at 18:21 ---------------

Also here's an interesting answer from Vimeo staff:
https://stackoverflow.com/questions/...layer-in-html5

You will need to use our standard embed code unless you're a PRO member. Our embeds default to HTML5 and use it wherever possible.


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 20:35.

Layout Options | Width: Wide Color: