Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 11 Apr 2012, 15:47
arpiyem arpiyem is offline
 
Join Date: Apr 2012
WYSIWYG not showing up when language was changed to arabic | IE & FF

hi,

we have added an Arabic language in the Language Manager and translated most of the texts to arabic and orientation is RTL. all is good so far, except for the WYSIWYG editor which is not showing up on IE and Firefox when changed to Arabic language. someone on my team told me that it is working fine using Chrome though. i am referring to all the WYSIWYG editors which we can see in the creation of threads/topics or replying to a thread.

the link to our forum is
http://72.55.165.41//forums.dev/

please switch to english language so you can better understand the site. (that's what i'm doing )

i hope someone could help us because this is a show stopper on our end.

thanks in advance.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Userprofile Changed Date in Member Profile & recent changed on forumhome Marco van Herwaarden vBulletin 3.5 Add-ons 70 01 Apr 2008 19:34



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 09:14.

Layout Options | Width: Wide Color: