Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 21 Feb 2006, 19:47
Developer's Avatar
Developer Developer is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Ahmed || Devo.
error when updating my sig.

when i click save sig. or preview sig. it redirects me to a blank page :ermm:
__________________
Developer,,
"Know thing about everything ... Know everything about thing"

I was here as a coder, and i am there as a student
Reply With Quote
  #2  
Old 22 Feb 2006, 00:31
Tony G's Avatar
Tony G Tony G is offline
 
Join Date: Nov 2001
Real name: ITS A SECRET
Seems to be working fine for me. o_O
Reply With Quote
  #3  
Old 22 Feb 2006, 07:13
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
Maybe that is because your signature is not within our rules:
4. Signature Rules

4.1 Size Limits: All signatures should not exceed the following size limits:
Just Text: 8 lines small size or 4 lines size 2 and up to 90 chars per line
Just Image: 1 image up to 300 pixels wide, 125 pixels tall and 20k in size
Text and Image: 4 lines (or 2 with Textsize 2) and one image (in a new line) up to 300 pixels wide, 75 pixels tall and 20k in size.
( Empty lines are counting as well.)

4.2 Content restrictions You may have a link to your own website or services, but there must be no promotional language like "Best Hosting" or "Cheapest Styles". Paypal and affiliate links are NOT permitted.

Dynamic scripts linked in signatures that attempt to create cookies in another person's browser are not allowed for security reasons and will be removed.

As an addition: You cannot use [color] tags in signatures, if you want to highlight something you can use the [high] tag.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #4  
Old 22 Feb 2006, 08:09
Developer's Avatar
Developer Developer is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Ahmed || Devo.
i've tried to empty my sig yesterday then press save and it redirects me to the same page
when i tried to empty my sig now it works better to put an error :ermm:

Last edited by Developer; 22 Feb 2006 at 08:13.
Reply With Quote
  #5  
Old 22 Feb 2006, 14:14
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
maybe your site is cached incorrectly?
Reply With Quote
  #6  
Old 25 Feb 2006, 11:26
Developer's Avatar
Developer Developer is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Ahmed || Devo.
Originally Posted by Xenon
maybe your site is cached incorrectly?
my site? i'm talking about vb.org
anyway now i can edit my sig. but i can't but any images
__________________
Developer,,
"Know thing about everything ... Know everything about thing"

I was here as a coder, and i am there as a student
Reply With Quote
  #7  
Old 26 Feb 2006, 22:04
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
images added to the signature are checked by a phpfunction if they fit in the rules, if your images are created dynamically, that process could timeout, nothing i can do about..
Reply With Quote
  #8  
Old 27 Feb 2006, 00:26
Logikos Logikos is offline
 
Join Date: Jan 2003
Allow us to have 1500x1500 sigs
__________________
Full Time PHP Developer
Please feel free to contact me if you have any paid work to be done.
Reply With Quote
  #9  
Old 27 Feb 2006, 13:31
Xenon's Avatar
Xenon Xenon is offline
 
Join Date: Oct 2001
Real name: Stefan Kaeser
15x15?

ok
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 10:35.

Layout Options | Width: Wide Color: