Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13 Nov 2011, 06:32
vigneshrajesh vigneshrajesh is offline
 
Join Date: Oct 2010
getting error in my vbulletin blog..need urgent help..

Hi friends,

I am new to vbulletin..till now my forum,blog both were working fine..But from yesterday ,i am getting error whenever i open my vbulletin blog.The error: " Fatal error: is_member_of_blog(): $bloginfo['permissions'] not defined. in [path]/includes/blog_functions_shared.php on line 275" I am not good in coding..MY forum is working fine..

Need help to fix this..


Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 13 Nov 2011, 17:39
Lynne's Avatar
Lynne Lynne is offline
 
Join Date: Sep 2004
Real name: Lynne
Did you delete a user recently but forget to delete his blog posts? Go to Admincp > vbulletin Blog > blog entries > look at blog entries and delete any that don't have a username.
__________________
Former vBulletin.org Staff Member

Try a search before posting for help. Many users won't, and don't, help if the question has been answered several times before.
W3Schools -
Online vBulletin Manual
If I post some CSS and don't say where it goes, put it in the additional.css template.
I will NOT help via PM (you will be directed to post in the forums for help.)
Reply With Quote
  #3  
Old 08 Jun 2012, 17:49
TalkVirginia's Avatar
TalkVirginia TalkVirginia is offline
 
Join Date: Oct 2008
Real name: Jim
Thumbs up

I just recently ran into this same issue. I followed Lynne's suggestion, and was able to get my blog section working again. I have some code in a mod I'm working on that removes inactive members after a predesignated period of time. Would anyone know where I might be able to search or what to search on to get some idea on how to programmatically reassign a blog entry to another user, or to "Guest" prior to removing them?

Thanks much,
Jim
__________________
Jim - Webadmin 3:33am Paranormal Research - History will always repeat itself but sometimes the past never leave
vb4.x Email Reminders for Inactive Users, Add Mass Child Forums for vb3.8.6 & vb4.1.2
Reply With Quote
  #4  
Old 17 Sep 2012, 01:13
420 420 is offline
 
Join Date: Nov 2004
We just went through this same issue. Started deleting the blogs without members and wala, the blog main page is working now.

How do we find leftover posts in forums, from deleted spambots?
Reply With Quote
  #5  
Old 27 Jan 2013, 16:12
ComoEstaEso-com ComoEstaEso-com is offline
 
Join Date: Jul 2009
Real name: AJ
Smile

Originally Posted by Lynne View Post
Did you delete a user recently but forget to delete his blog posts? Go to Admincp > vbulletin Blog > blog entries > look at blog entries and delete any that don't have a username.
Just ran into this problem, and followed Lynne's advice above.

Everything working super now.

Thanks Lynne!
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin Blog Blog Portal Link in vBulletin Blog 2.0 Blog Links Menu cheat-master30 vBulletin 3.7 Template Modifications 3 12 Jan 2009 13:55



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 14:36.

Layout Options | Width: Wide Color: