Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03 Aug 2013, 18:14
EngineerOne EngineerOne is offline
 
Join Date: Jun 2013
Upgrading to 5.0.4

Anyone upgraded yet to the latest and greatest?

Any problems?
Reply With Quote
  #2  
Old 05 Aug 2013, 04:27
Vandrel Vandrel is offline
 
Join Date: Jul 2008
Upgraded from a older beta version of 5.0.0, many issues along the way. Had to progressively upgrade from 5.0.0 beta 19 to 5.0.0 RC, then to 5.0.1 and finally to 5.0.4. Each time I encountered XML processing issues. After a day of working on this, dropping my database numerous times and dealing with the XML nonsense I finally got into the admincp for 5.0.4 only to find that the channel management is broken and has wiped several of my forum sections.

I had a internal admin section on my forum which went invisible after the upgrade. I then reset the permissions and the forum section disappeared from my forum list in the admincp. I can do a search for permissions (YES/NO list) and I can see the broken/missing sections listed there but I can't see them anywhere else. Very frustrating experience I must say.

3.7.2 was easier to use then this.
Reply With Quote
  #3  
Old 06 Aug 2013, 13:22
kiba snowpaw kiba snowpaw is offline
 
Join Date: Jul 2013
after i update from 5.0.3 to 5.0.4 i got a error
Invalid Page URL. If this is an error and the page should exist, please contact the system administrator and tell them how you got this message.
this error happen every time i post somthing on my forum or try to read my post in my help Topic
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:53.

Layout Options | Width: Wide Color: