Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25 Feb 2010, 22:36
t-h-c t-h-c is offline
 
Join Date: Feb 2010
Font, Size Colour & Smilies not working??

Hello,

I can get my editor box to display the fonts, sizes cant select colour or smilies ??

They blank?

Any ideas please?

Thanks in advance people
Reply With Quote
  #2  
Old 26 Feb 2010, 15:14
Marco van Herwaarden Marco van Herwaarden is offline
 
Join Date: Jul 2004
To troubleshoot this, please remove any hacks and disable your plugins, then see if you still have this problem.
Note: To temporarily disable the plugin system, edit config.php and add this line right under <?php

define('DISABLE_HOOKS', true);

If so, reupload all the original vB non-image files (except install.php). Make sure you upload these in ASCII format and overwrite the ones on the server.

If your problem still exists, please create a new Style with no Parent set. Now browse the forum using this new style, do you still have the same problems? If you are troubleshooting login or guest issues, you will need to set this style as board default in the vBulletin Options.
__________________
Marco van Herwaarden
Ex vBulletin.org Coordinator
Reply With Quote
  #3  
Old 28 Feb 2010, 11:29
t-h-c t-h-c is offline
 
Join Date: Feb 2010
hello i test what you stated above and both methods have same problem thanks for reply
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 04:26.

Layout Options | Width: Wide Color: