Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 31 May 2012, 18:33
[email protected] p@ndu is offline
 
Join Date: Jan 2009
Marquee Problem

Hello Guys,

marquee worked perfectly till now but suddenly it is not showing threads names as in the image http://i.imgur.com/KzY6Z.png i haven't changed any settings but it suddenly showing that way can some one help me with this

PS: i used code from diff threads and made it
Reply With Quote
  #2  
Old 31 May 2012, 19:19
AdamDV AdamDV is offline
 
Join Date: May 2012
Have you recently installed any mods or upgraded vBulletin version?
Reply With Quote
  #3  
Old 31 May 2012, 19:22
[email protected] p@ndu is offline
 
Join Date: Jan 2009
nope havent done any i moved to a new host two days back and after restoring also it worked perfectely till today
Reply With Quote
  #4  
Old 31 May 2012, 19:23
AdamDV AdamDV is offline
 
Join Date: May 2012
Do you have a backup of just the template?
Reply With Quote
  #5  
Old 31 May 2012, 19:36
[email protected] p@ndu is offline
 
Join Date: Jan 2009
i have only the full back up and i placed this marquee code in navbar template
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 00:56.

Layout Options | Width: Wide Color: