Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
AME 2.5 - Media Embedding for posts, sigs, vm's, groups and blogs Details »
AME 2.5 - Media Embedding for posts, sigs, vm's, groups and blogs
Mod Version: 2.5.6, by The Geek (Coder) The Geek is offline
Developer Last Online: Jan 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

vB Version: 3.8.0 Rating: (192 votes - 4.75 average) Installs: 1967
Released: 20 Jan 2009 Last Update: 09 Dec 2009 Downloads: 12895
Not Supported DB Changes Uses Plugins Template Edits Additional Files  

From the makers of the letters O and Yea comes the hottest 'must have mod' of the season: AME 2.5 - The Return of The Hot Mama.

Thanks everyone for making AME 2.5 Mod of the Month

AME is the multi award winning modification that smartly scans new and edited posts for URLs from a customisable variety of web sites (i.e. YouTube or Amazon or about 200 others). If it finds a match, AME will 'transform' the URL into inline embedded media without your users ever having to even think about it.

It was important for me to create a system that did not need updating (and subsequent reinstalling) every time one of the sites it supported decided to change the way it displayed its media (which is all the fricken time). Therefore I built a system in which the 'definitions' for each site could be imported, exported, tweaked and shared on a whim. This way, you only have to import the definitions that you want. It also allows the vB community to get creative and share definitions that I wouldn't of thought of!

Which sites are supported?

Included in the default installation is YouTube and Amazon. At time of posting this, I believe that there are over 180 sites supported that have been created by the vBulletin community. These range from sites that stream videos to Amazon referral links to locally hosted music and video files.

Check out the 'add ons' section of this post below to see availible add-ons.

For a total list of features and an FAQ, see click here.
For a post on troubleshooting, click here.

Though not tested on any version of vBulletin lower than 3.7.4, in theory it should work on versions 3.5 and higher (just dont quote this bit!).

Big thanks goes out to all those in the community that have supported this mod. Especially Digital Jedi who gives great support on this mod and has created over 160 definitions for this system alone!


Installation/Upgrade
  • Upload the contents of the forums folder into your forums directory and import the product-ame.xml file into your product manager (if upgrading, choose 'yes' to overwrite previous installation).
  • After installation, make sure that the system is on (admincp->AME CP->Settings)
  • Then you may want to try to rebuild old URLs via the tools option.

Change Log
nJoy

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	newpost.jpg
Views:	6640
Size:	26.4 KB
ID:	93148   Click image for larger version

Name:	newpost_result.jpg
Views:	9506
Size:	61.9 KB
ID:	93149  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Add-On Releases DJ's AMEs :: Media Definitions for AME 2.5 :: More Video, Twitter, Pinterest... Digital Jedi vBulletin 3.8 Add-ons 2086 05 Sep 2018 16:05
Add-On Releases Digital Sith's AMEs - ADULT Media Definitions Digital Sith vBulletin 3.6 Add-ons 66 08 Sep 2015 23:44
Show Thread Enhancements AME 2.0 -Auto Media Embedding for posts, blogs, visitor and group messsages The Geek vBulletin 3.7 Add-ons 954 25 May 2014 10:58
Add-On Releases DJ's AME (Auto Media Embedding) XML Media Definitions (Third Time's the Charm) Digital Jedi Modification Graveyard 828 10 Mar 2010 06:45

  #451  
Old 24 Mar 2009, 10:44
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Sounds like you have a mod conflict.
__________________
Reply With Quote
  #452  
Old 24 Mar 2009, 15:31
Mutt's Avatar
Mutt Mutt is offline
 
Join Date: Nov 2001
Originally Posted by Gladhatter View Post
Times like that I start looking for how I used to drop the ball 20 years ago when I believed hackers and malware and root kits and such did not exist.

You may wish to remove the remote code that some one has on your computer and you will see great joy.
I think you misunderstood me. on some posts when you click edit, it skips the AJAX quick edit & goes straight to the advanced editor. it's got nothing to do with malware.

I'm going to go through and toggle various products off till i find the conflict. thanks guys. just wanted to ask if it was normal & some thing I needed to deal with. now that I know it's not, i'll go find out what I broke.

thanks again
Reply With Quote
  #453  
Old 24 Mar 2009, 21:03
unicorn2433 unicorn2433 is offline
 
Join Date: Mar 2008
Okay I am probably missing something really simple here.
When I try and use the embed link from say you tube the embeded stuff shows up and not the video.
This shows :
< object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object >
__________________
Chatter Scene
Reply With Quote
  #454  
Old 26 Mar 2009, 04:00
adoxtater adoxtater is offline
 
Join Date: Dec 2005
Originally Posted by unicorn2433 View Post
Okay I am probably missing something really simple here.
When I try and use the embed link from say you tube the embeded stuff shows up and not the video.
This shows :
< object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object >
I'm having something similar happen. I'm seeing code displayed similar to that (but not quite as MUCH as you have), plus its duplicating the videos.... WEIRD. Check it out here:

http://shredguitars.com/showpost.php...51&postcount=1

Anyone have any ideas? This is horrible looking. AME used to work fine, until I upgraded to the laest AME version. Then something went south somewhere
Reply With Quote
  #455  
Old 26 Mar 2009, 20:36
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by adoxtater View Post
I'm having something similar happen. I'm seeing code displayed similar to that (but not quite as MUCH as you have), plus its duplicating the videos.... WEIRD. Check it out here:

http://shredguitars.com/showpost.php...51&postcount=1

Anyone have any ideas? This is horrible looking. AME used to work fine, until I upgraded to the laest AME version. Then something went south somewhere
You have two YouTube definitions. You need to delete the default set, then edit the post.
__________________
Reply With Quote
  #456  
Old 28 Mar 2009, 00:27
NeverBored NeverBored is offline
 
Join Date: Feb 2008
Is there any fairly easy way to separate the ame output from the post? For example if I want the video/s to always display at the beginning of the post.
Reply With Quote
  #457  
Old 29 Mar 2009, 03:07
RL714's Avatar
RL714 RL714 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Real name: RayMond
Okay I am probably missing something really simple here.
When I try and use the embed link from say you tube the embeded stuff shows up and not the video.
This shows :
< object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0QPEzBaVRdw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object >
same problem!
my youtube is working fine, but the other doesnt, like dailymotion, google video etc..

Last edited by RL714; 29 Mar 2009 at 06:52.
Reply With Quote
  #458  
Old 29 Mar 2009, 07:26
Isaac Brody Isaac Brody is offline
 
Join Date: Jun 2006
What is a reasonable amount of time for this to take to install on a forum with over 1.5 million posts, 46,000 members, and about 160,000 threads.

It has been going for about three hours now with this message:
Adding index to post table. Please standy by.... this bit can take a few...
What will happen if I stop the installation?

The board still seems to be moving along fine.

Thanks.
Reply With Quote
  #459  
Old 30 Mar 2009, 16:38
punchbowl punchbowl is offline
 
Join Date: Nov 2006
Is there a way to exclude it for certain styles e.g. show youtube links on a mobile style but full embedding in the default style?

I know I have a replacement variable for images in my mobile style. Is there something similar for ame tags?
Reply With Quote
  #460  
Old 30 Mar 2009, 16:56
MotMann MotMann is offline
 
Join Date: Jan 2006
How autom. play Youtube HQ Videos in bigger size?

(Sorry, but the searchengine with HQ still not working here )
Reply With Quote
  #461  
Old 01 Apr 2009, 15:48
realdx realdx is offline
 
Join Date: Mar 2009
Thanks a lot!! cant w8 to check it out!
Reply With Quote
  #462  
Old 02 Apr 2009, 10:05
Moshe1010 Moshe1010 is offline
 
Join Date: Oct 2008
This mode dosen`t work with 3.8.2, somebody who has 3.8.2 and installed this mode can confirm this?
Reply With Quote
  #463  
Old 02 Apr 2009, 15:21
Saviour's Avatar
Saviour Saviour is offline
 
Join Date: Apr 2007
I have this installed on my board and it's working just fine on 3.8.2.
__________________
Free Computer Help
Reply With Quote
  #464  
Old 02 Apr 2009, 18:32
MonkYZ MonkYZ is offline
 
Join Date: Jul 2008
Is there a way to insert this code for all definitions so that the lightbox picture viewer bug to be solved ? With this codes, the pictures will no longer be loaded behind the player but over it. I've tested it with a few websites and it works, but it's really crazy to edit ALL the definitions manually:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

and with the embed src add this

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Thx in advance !
Reply With Quote
  #465  
Old 02 Apr 2009, 18:47
DobieGillis© DobieGillis© is offline
 
Join Date: Feb 2009
Originally Posted by Moshe1010 View Post
This mode dosen`t work with 3.8.2, somebody who has 3.8.2 and installed this mode can confirm this?
working great for me with 3.8.2
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:23.

Layout Options | Width: Wide Color: