Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
vBAdvanced Module: Latest Album Pictures Details »
vBAdvanced Module: Latest Album Pictures
Mod Version: 2.0.0, by Hasann (Coder/Designer) Hasann is offline
Developer Last Online: Apr 2019 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (16 votes - 4.88 average) Installs: 162
Released: 10 Oct 2008 Last Update: 15 Mar 2009 Downloads: 1083
Not Supported Additional Files Translations  

Latest / Random Album Pictures vBA CMPS Module by

This Product brought to you by
www.vbulletin-turkey.com

Description:

This will add a CMPS block to your vBadvanced CMPS portal page.
It will display the "Latest or Random Album Pictures" in your vBulletin forums.

Features:
  • Username link to profile.
  • Picture link to album.
  • Picture Author
  • Picture Description
  • Album Title
  • Maximum number of pictures to be displayed
  • Maximum Album Pictures Per Row
  • Show Only Selected Users Pictures
  • Enable or Disable Album Titles
  • Enable or Disable Picture Description
  • Maximum Characters of Picture Description to Display
  • Sorting Of Pictures: order by dateline or order by random
  • Username HTML Markup (fetch_musername)
  • Uses exec_switch_bg (Reads $bgclass and returns the alternate table class)

Tested on:
  • vBulletin 3.7.x
  • vBulletin 3.8.x
  • vBadvanced CMPS v3.1.0

Demo: www.vbulletin-turkey.com

INSTALL INSTRUCTIONS

Go to your Forums --> Admincp --> vBa CMPS -->
Download / Upload Module --> Module to Upload -->
Select albumpictures.xml file from your Computer --> than Submit.

upload "vba_cmps_include_template.php" file to your forums/includes folder overwrite..

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Addons

Supporters / CoAuthors

Screenshots

Click image for larger version

Name:	album_pictures.jpg
Views:	523
Size:	288.1 KB
ID:	96564   Click image for larger version

Name:	album_pictures_options.jpg
Views:	301
Size:	191.3 KB
ID:	96565  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Forum Home Enhancements Latest Album Pictures - Forum Home Atakan KOC vBulletin 3.7 Add-ons 511 31 Oct 2015 00:12
Forum Home Enhancements Latest Album Pictures - Forum Home Atakan KOC vBulletin 3.8 Add-ons 181 19 Nov 2013 05:38
Forum Home Enhancements Ap - Latest Album Pictures Comments - Forum Home kaptanblack vBulletin 3.7 Add-ons 74 17 Nov 2011 00:05

  #76  
Old 20 Mar 2009, 10:05
cws cws is offline
 
Join Date: Dec 2004
I hasitate to install this Mod because I'm afraid to change the "vba_cmps_include_template.php".

This is just because with the next update or other changes I will not remember that there has been made some changes.
So I'll wonder why problems occur. Or when adding the Mod "vBAdvanced Module: Random Groups"?
You added phrase groups, as far I can see. What will happen without them? Problems in the frontend?
Is there any other solution?

Last edited by cws; 20 Mar 2009 at 10:23.
Reply With Quote
  #77  
Old 24 Mar 2009, 14:40
GrendelKhan{TSU's Avatar
GrendelKhan{TSU GrendelKhan{TSU is offline
 
Join Date: Jun 2005
awesome. working in 3.8.1 here fine
__________________
Unreal Addicts: The Ultimate UT Fraggin Fix
Unreal Tournament Sniper Clan and UT Gaming Community.
Serving frags and fun to the UT Community Since 1999
www.UnrealAddicts.com
Reply With Quote
  #78  
Old 25 Mar 2009, 06:10
GrendelKhan{TSU's Avatar
GrendelKhan{TSU GrendelKhan{TSU is offline
 
Join Date: Jun 2005
doh! spoke too soon..
I'm getting a double "forums" in the image path:

ie: www. mysite .com/forums//forums/albumthumbs/0/70fd9cd87fc7c23419a288b9aead18f3_24.jpg?dl=1237669835


anyone know what code to fix to fix that?
__________________
Unreal Addicts: The Ultimate UT Fraggin Fix
Unreal Tournament Sniper Clan and UT Gaming Community.
Serving frags and fun to the UT Community Since 1999
www.UnrealAddicts.com
Reply With Quote
  #79  
Old 16 Apr 2009, 03:47
tahanan tahanan is offline
 
Join Date: Sep 2007
HI, I installed the mod and it's good and working pretty well. I just want to get rid of the description line but even if I check "no description", it will show "Description:"

Is this a bug?
Reply With Quote
  #80  
Old 17 May 2009, 14:50
Ogmuk Ogmuk is offline
 
Join Date: Jun 2003
How difficult would it be to change this to Social Groups instead of Albums? I have a few Social Groups in which people can add their images and would like to show that instead of album uploads.
Reply With Quote
  #81  
Old 20 May 2009, 01:57
Blue Ink Blue Ink is offline
 
Join Date: Apr 2009
Originally Posted by tahanan View Post
HI, I installed the mod and it's good and working pretty well. I just want to get rid of the description line but even if I check "no description", it will show "Description:"

Is this a bug?

I have the same problem... is there a fix?
Reply With Quote
  #82  
Old 26 May 2009, 09:50
celikforum celikforum is offline
 
Join Date: Dec 2007
Real name: GÖLGE
I wish you success in your work so beautiful I do Hasan
Reply With Quote
  #83  
Old 13 Jun 2009, 22:29
p0lar_bear p0lar_bear is offline
 
Join Date: Feb 2008
Real name: Chris
When the module is active on my page, the alt1 class seems to just disappear entirely from the html output; every place on the page where it would say class="alt1" just says class="". The class still exists in the CSS, however.

EDIT:
Huh. The unset(... $bgclass, ...); on line 84 of the module caused this. I commented that part out and it fixed it.

Also, if you have multiple copies of the module, if any of them have a certain user defined (like having a random images module right under a featured user album module), the ones loaded after it seem to inherit the setting for a specific user ID.

Last edited by p0lar_bear; 14 Jun 2009 at 00:23.
Reply With Quote
  #84  
Old 14 Jun 2009, 10:43
john102774 john102774 is offline
 
Join Date: Aug 2008
Originally Posted by GrendelKhan{TSU View Post
...
I'm getting a double "forums" in the image path:

ie: www. mysite .com/forums//forums/albumthumbs/0/70fd9cd87fc7c23419a288b9aead18f3_24.jpg?dl=1237669835


anyone know what code to fix to fix that?
I'm experiencing the same problem. The thumbnail link is broken therefore thumbnail is not showing up properly. Any ideas on what might be the cause?
Reply With Quote
  #85  
Old 30 Aug 2009, 23:47
carmichael1973's Avatar
carmichael1973 carmichael1973 is offline
 
Join Date: Aug 2006
Originally Posted by tahanan View Post
HI, I installed the mod and it's good and working pretty well. I just want to get rid of the description line but even if I check "no description", it will show "Description:"

Is this a bug?
Originally Posted by Blue Ink View Post

I have the same problem... is there a fix?
Guys this is a simple fix... The <if> conditional is missing from the adv_portal_album_pictures_bit template.

Replace the adv_portal_album_pictures_bit template with this code and you will be fine:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

__________________
P No trees were killed in the sending of this message. However a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Reply With Quote
  #86  
Old 09 Sep 2009, 10:44
naz7 naz7 is offline
 
Join Date: Aug 2009
Great mod.
This mod will appear when i logged in as registered user.
However when i logged out, and view vbad cmps main page again, the mod has disappear.

i checked under Album Pictures -> Usergroup Permissions, it shows unregistered/ Not logged in user can view this.

it seems like a bug? or i'm missing something?

thanks. installed.
Reply With Quote
  #87  
Old 11 Sep 2009, 03:39
rigodiaz rigodiaz is offline
 
Join Date: Jul 2006
Originally Posted by p0lar_bear View Post
When the module is active on my page, the alt1 class seems to just disappear entirely from the html output; every place on the page where it would say class="alt1" just says class="". The class still exists in the CSS, however.

EDIT:
Huh. The unset(... $bgclass, ...); on line 84 of the module caused this. I commented that part out and it fixed it.

Also, if you have multiple copies of the module, if any of them have a certain user defined (like having a random images module right under a featured user album module), the ones loaded after it seem to inherit the setting for a specific user ID.
Thank you


Installed!
Reply With Quote
  #88  
Old 26 Sep 2009, 16:00
Tolden Tolden is offline
 
Join Date: Sep 2009
I installed the module, works fine so far. But when a user uploads a photo in one of his/her albums, which should not be public, the module shows a grey box. Is it possible to define that not public photos are completely not shown in the module?
Reply With Quote
  #89  
Old 29 Sep 2009, 17:06
DeanoUK DeanoUK is offline
 
Join Date: Sep 2004
Tolden - interesting, because a member of mine has just complained that a private image of his is actually being shown within the latest thumbnails. If you don't have permission to view it, it asks you when you click on it. Surely it shouldn't be shown at all.

I'd even prefer the grey image if that's all that's possible, but it's actually being shown.

Presumably this a bug, and one that's quite important to fix?
Reply With Quote
  #90  
Old 12 Dec 2009, 11:53
rasputin rasputin is offline
 
Join Date: Oct 2007
Hi! Congratulations for this mod!

Is there a way to integrate this hack in the newsbits template to have a result like this?



Thanks in advance!
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 06:40.

Layout Options | Width: Wide Color: