Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Mod Options
  #1  
Old 20 Nov 2007, 19:04
tekstylez tekstylez is offline
 
Join Date: Aug 2006
No Users Matched Your Query & score not submitted

I've beaten the high score on at least four games. Some of them five or six times. Each time I get the error message "No Users Matched Your Query". Sometimes I get the score not submitted to game shown above, but only if I didn't beat the top score.
Comments
  #2  
Old 21 Nov 2007, 00:43
xoclanes xoclanes is offline
 
Join Date: Feb 2007
me too

--------------- Added 21 Nov 2007 at 00:54 ---------------

Originally Posted by MrZeropage View Post
deactivate/remove the ibProArcade-AddOn that does a new thread on each new highscore
THAT fixed my problem

Last edited by xoclanes; 21 Nov 2007 at 00:54. Reason: Auto-Merged DoublePost
  #3  
Old 27 Nov 2007, 08:41
Tarola Tarola is offline
 
Join Date: Jan 2006
I have the same error, and I don't have the ibProArcade-AddOn that does a new thread on each new highscore.
Help pls!
  #4  
Old 28 Nov 2007, 16:52
tei727's Avatar
tei727 tei727 is offline
 
Join Date: Feb 2006
Originally Posted by xoclanes View Post
me too

--------------- Added 21 Nov 2007 at 00:54 ---------------



THAT fixed my problem
me too!
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 18:39.

Layout Options | Width: Wide Color: