Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Blak-Ice Original vB 3.7.0 Details »
Blak-Ice Original vB 3.7.0
Mod Version: 1.0.2, by hoof (Designer) hoof is offline
Developer Last Online: Dec 2017 I like it Show Printable Version Email this Page

This thread is in the Modification Graveyard.
vB Version: 3.7.2 Rating: (11 votes - 4.91 average) Installs: 116
Released: 06 May 2008 Last Update: 16 Jul 2008 Downloads: 3237
Not Supported Auto-Template Additional Files  

I decided after several requests... to bring this style up to speed with the current version of vB.

For all the Blak-Ice fans, v2 is in the design stage and looks to be one of our best Keep an eye out for that one as well.

Release Information
Version 1.0 - Initial release ported from our 3.6.4 version
Version 1.0.1 - Fixed Log Out function link, Fixed missing album pagination image
Xml file updatedand 1 image added to "misc" folder

DEMO
Removed due to dos attack

Screenshots



Install instruction included in zip file
.psd files added for customization of header and buttons
Added Navbar .zip for those with matching buttons probs

If you have any questions or need help let us know @ http://simplegfxdesigns.com/forums
Enjoy!

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
BlaK-Ice hoof vBulletin 3.6 Styles 160 02 Jun 2009 19:58

  #16  
Old 09 May 2008, 03:58
duckdodger duckdodger is offline
 
Join Date: Feb 2007
Thanks for the button image, but there seems to be a problem. You can see the difference with my new buttons versus the originals (mine are videos and forum). Attached is a screenshot as well.

Thanks!
Attached Images
File Type: png buttonproblem1.png (11.5 KB, 48 views)
Reply With Quote
  #17  
Old 09 May 2008, 09:44
setishock setishock is offline
 
Join Date: Feb 2008
And something else as well. You left out the open and collapse arrows in the user profile. That's easy to fix. I made copies of the collapse_alt and collapse_alt_collapse arrows. Renamed them collapse_generic and collapse_generic_collapse respectively. Shot them up to the buttons folder and they worked first time out.
Ever consider doing an red ice version?
www.animeappeal.com

And another thing> The bottom of the forum table is missing. The bar that runs along the bottom with the blue stripe. What is the name of the file and what folder is it in. Also if it's a filler, what is the instruction for it? Like repeat x top left?
__________________
Working on new projects and expanding our horizons. Come by and see what we're up to now.

Last edited by setishock; 09 May 2008 at 14:13.
Reply With Quote
  #18  
Old 09 May 2008, 21:51
Blizzard_Storm Blizzard_Storm is offline
 
Join Date: Oct 2007
I hate to ask such a stupid question though on my forum, the blue line at the bottom part of each section doesn't display completely. I'm curious as to what image I didn't upload would cause that problem and where I upload it to.

Last edited by Blizzard_Storm; 09 May 2008 at 22:31.
Reply With Quote
  #19  
Old 10 May 2008, 01:50
duckdodger duckdodger is offline
 
Join Date: Feb 2007
I also noticed that when using vbadvanced, the "Links" dropdown tab doesn't work on the homepage. It still functions properly on all other pages. Any fix for this? I really want to use this skin, but need to get these two problems (navbar png not matching originals) fixed first before going live
Reply With Quote
  #20  
Old 10 May 2008, 03:02
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Originally Posted by setishock View Post
And another thing> The bottom of the forum table is missing. The bar that runs along the bottom with the blue stripe. What is the name of the file and what folder is it in. Also if it's a filler, what is the instruction for it? Like repeat x top left?
Originally Posted by Blizzard_Storm View Post
I hate to ask such a stupid question though on my forum, the blue line at the bottom part of each section doesn't display completely. I'm curious as to what image I didn't upload would cause that problem and where I upload it to.
The image is the "tcat_bottom_fill", It should be in the Misc folder and the code should be in the "forumhome_forumbit_level1_nopost" template.

1. Make sure the image was uploaded to your Blak-Ice misc folder
2. go to the blak ice style through your admincp>styles and templates>style manager
3. open the forumhome_forumbit_level1_nopost template
4. find:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

5. After make sure this code is there:

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Most likely the image didn't upload correctly so check that first then verify the coding is correct...Let me know if that does it
__________________
Reply With Quote
  #21  
Old 10 May 2008, 03:08
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Originally Posted by duckdodger View Post
I also noticed that when using vbadvanced, the "Links" dropdown tab doesn't work on the homepage. It still functions properly on all other pages. Any fix for this? I really want to use this skin, but need to get these two problems (navbar png not matching originals) fixed first before going live
I'll take a look at the vbadvanced tonite. I'll also re-slice the navbar images, I would recommend coding extra links under the "quick links" as eventually you'll run out of room for buttons. There is probably room for 4-6 buttons before it starts getting messy.
__________________
Reply With Quote
  #22  
Old 10 May 2008, 03:14
Blizzard_Storm Blizzard_Storm is offline
 
Join Date: Oct 2007
Unfortunately it didn't seem to work. I tried re-uploading the image and I checked for the code. It was there though still no luck.
Reply With Quote
  #23  
Old 10 May 2008, 03:18
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Can you provide me a link to your site? ( pm me if you don't want to post it )
__________________
Reply With Quote
  #24  
Old 10 May 2008, 14:21
setishock setishock is offline
 
Join Date: Feb 2008
Same here. All accounted for. www.animeappeal.com
__________________
Working on new projects and expanding our horizons. Come by and see what we're up to now.
Reply With Quote
  #25  
Old 10 May 2008, 14:58
ShadyMDUK's Avatar
ShadyMDUK ShadyMDUK is offline
 
Join Date: Mar 2008
I followed the install instructions but all the graphics boxes (and I mean ALL) are just red x's - screenshot attached.

Any ideas?
Attached Images
File Type: jpg MDUK.jpg (23.4 KB, 34 views)
Reply With Quote
  #26  
Old 10 May 2008, 15:47
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Originally Posted by setishock View Post
Same here. All accounted for. www.animeappeal.com
Did you try changing to full url?

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

to

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Just change the red to the path of your blak-ice misc folder.
__________________
Reply With Quote
  #27  
Old 10 May 2008, 15:54
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Originally Posted by ShadyMDUK View Post
I followed the install instructions but all the graphics boxes (and I mean ALL) are just red x's - screenshot attached.

Any ideas?
Did the images upload properly?
Where did you upload the Blak-Ice folder? If it isn't located in the forum root you will need to change the style options to match the location of the images. e.g. if you uploaded Blak-Ice to a different folder on your forum such as "styles" then you will need to go to the Blak-Ice "All Style Options" and set the "Image Paths" section to match. In this example all the paths would be "styles/blak_ice/misc".
__________________
Reply With Quote
  #28  
Old 10 May 2008, 19:41
ShadyMDUK's Avatar
ShadyMDUK ShadyMDUK is offline
 
Join Date: Mar 2008
Question

Thanks Hoof, fixed now

Only thing that's missing now seems to be the icon when reading a quote that takes you back to the original post.

Any ideas?
Reply With Quote
  #29  
Old 10 May 2008, 20:23
setishock setishock is offline
 
Join Date: Feb 2008
Changed the address as stated. No joy there.
Changed to another image and renamed it to the fill name. It shows on the left side but is not repeating. It's in the same location as the old bottom filler gif image. (I just renamed the old one)
__________________
Working on new projects and expanding our horizons. Come by and see what we're up to now.
Reply With Quote
  #30  
Old 10 May 2008, 21:49
hoof hoof is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Hoofhearted
Originally Posted by setishock View Post
Changed the address as stated. No joy there.
Changed to another image and renamed it to the fill name. It shows on the left side but is not repeating. It's in the same location as the old bottom filler gif image. (I just renamed the old one)
It's working fine for me on your site
__________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:36.

Layout Options | Width: Wide Color: