Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 13 Oct 2010, 04:26
rouvio's Avatar
rouvio rouvio is offline
 
Join Date: Nov 2008
Real name: Nir Rouvio
a problem with post width

Hello,

My forums do not display the post content correctly!
As you can see in the image below, the text goes to a new line in the middle of a sentence, and does not complete lines to the left edge.

I added the red squares to highlight the area missed by VB



How can I fix this?
Many thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 13 Oct 2010, 04:50
ry215's Avatar
ry215 ry215 is offline
 
Join Date: May 2006
Real name: Nelson
Did you may be added code to template "ad_showthread_firstpost_start" or something like that.

I think, the reason is the blue areas, which one have notebook
__________________
My Mods & Styles

Contace me now for more details!
Reply With Quote
  #3  
Old 13 Oct 2010, 05:17
rouvio's Avatar
rouvio rouvio is offline
 
Join Date: Nov 2008
Real name: Nir Rouvio
Originally Posted by ry215 View Post
Did you may be added code to template "ad_showthread_firstpost_start" or something like that.
Hello, thank you for a fast reply Sir.
Where do I verify if I added it?


Any more suggestions folks?

--------------- Added 13 Oct 2010 at 05:39 ---------------

done! that was it

I added the facebook "like" code over there and it messed up the display.
Works like a charm now - many thanks.

Last edited by rouvio; 13 Oct 2010 at 05:39. Reason: Auto-Merged DoublePost
Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 13:58.

Layout Options | Width: Wide Color: