Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Adsense after first post Details »
Adsense after first post
Mod Version: 1.00, by artonex (Member) artonex is offline
Developer Last Online: Jan 2007 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.5.0 RC3 Rating: (2 votes - 5.00 average) Installs: 236
Released: 14 Sep 2005 Last Update: Never Downloads: 29
Not Supported Template Edits  

Hey guys i think many of you will find this very usefull

With the template edit you can display adsense or banner after every 1st post. i have chosen to use my amazon affilite code.

Add this to the bottom of your postbit template.

Demo


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
  #61  
Old 09 Oct 2005, 18:23
dsotmoon dsotmoon is offline
 
Join Date: Jun 2003
i have confirmed now too that the following code hangs in firefox using the quick reply, anyone know a way to fix it?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #62  
Old 10 Oct 2005, 17:48
Funchiestz Funchiestz is offline
 
Join Date: Oct 2005
Originally Posted by dsotmoon
i have confirmed now too that the following code hangs in firefox using the quick reply, anyone know a way to fix it?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
so do i can not work... nothing changes, thanx anyway
Reply With Quote
  #63  
Old 10 Oct 2005, 20:09
UK Jimbo's Avatar
UK Jimbo UK Jimbo is offline
 
Join Date: Sep 2002
Similar hack but does random positioning
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=98057
__________________
administrator: visordown.com
Reply With Quote
  #64  
Old 12 Oct 2005, 09:02
Aaron RV's Avatar
Aaron RV Aaron RV is offline
 
Join Date: Mar 2002
not work. :disappointed:
Reply With Quote
  #65  
Old 12 Oct 2005, 13:55
nobita's Avatar
nobita nobita is offline
 
Join Date: Aug 2005
Originally Posted by Aaron RV
not work. :disappointed:
it works very good >-

Demo: http://www.vimaru.org/forum/showthre...7120#post27120
Reply With Quote
  #66  
Old 12 Oct 2005, 14:58
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Hi,

I agree to Funchiestz and dsotmoon, Quick Reply is not working after the adsense for all usergroups who 'must' see it
In the first post its working fine, the ads quick reply stops working.

I removed the adsense code to test if it has something to do with this but it has not.

I tested with IE and Firefox and in both Quick Reply is not working after the first post.

Must have something to do with:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

I will ask KirbyDE if he can help. He is a genius in vB Coding.
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #67  
Old 12 Oct 2005, 15:13
Andreas's Avatar
Andreas Andreas is offline
 
Join Date: Jan 2004
Real name: Andreas
Untested, but what about

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Reply With Quote
  #68  
Old 12 Oct 2005, 17:18
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Originally Posted by KirbyDE
Untested, but what about

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.
No that did not solve the problem.
I deleted the whole IF statement and only entered a simple text line.
Even then then quick reply is not working anymore after the first post.

Seems to be deeper in vBulletin
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #69  
Old 12 Oct 2005, 17:28
jluerken's Avatar
jluerken jluerken is offline
 
Join Date: Aug 2003
Location: Germany
Ok its working for me now.

It seems that it had something to do with the <div> Tags.

Here my solution:

At the end of the postbit template at:


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

Create a global phrase called "google_ads_hint" to get some text beside your ads like on my screenshot.
Remove the whole TD tag if you don't want this.
Attached Images
File Type: jpg adstemplate.jpg (92.8 KB, 250 views)
__________________
Ciao jluerken
Reply With Quote
  #70  
Old 12 Oct 2005, 18:28
cedced cedced is offline
 
Join Date: Sep 2005
have version for vbb 3.03 ?
__________________
*** Tips Optimize your Website ***
!!! Wallpaper Hot !!! : WWW.FREEZEWALL.COM

Last edited by cedced; 12 Oct 2005 at 18:31.
Reply With Quote
  #71  
Old 12 Oct 2005, 18:41
dsotmoon dsotmoon is offline
 
Join Date: Jun 2003
that code still hangs up on QR for me in firefox :ermm:
Reply With Quote
  #72  
Old 12 Oct 2005, 20:58
oezer oezer is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by jribz
trilljester, not to answer for Amy, but I don't think that's an issue related to the hack, if there aren't enough ads to display or google adsense bot has not picked the page up yet, which is rare, it will display the alternate color or alternate ad you have in place. So just specify an alternate ad in your adsense code for those times when it doesn't show up.
i did another alternate type of adsense, but it displays me nothing.. have you any ideas?

regards
Reply With Quote
  #73  
Old 20 Oct 2005, 10:22
Xplorer4x4 Xplorer4x4 is offline
 
Join Date: Apr 2005
Real name: Call me X
Good news and bad news. I have a fix, but it does not stop at the first post! If you use this be advised it will place Ads between EVERY post!

REPLACE

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

with

Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

So maybe with this some one can get a fix to make this stop AFTER the first post?

EDIT:On second notice, it places full ads under the first 3 posts. Then it apears to form a empty sponsored link table under the rest of the post. This happen in FireFox.

IN IE..it apers after the first post, and using the quick reply forms an empty table under the last post.

Last edited by Xplorer4x4; 20 Oct 2005 at 20:29.
Reply With Quote
  #74  
Old 22 Oct 2005, 15:43
Arto Arto is offline
 
Join Date: Sep 2005
Real name: Arto Bendiken
Lightbulb

Originally Posted by Xplorer4x4
Good news and bad news. I have a fix, but it does not stop at the first post! If you use this be advised it will place Ads between EVERY post!

EDIT:On second notice, it places full ads under the first 3 posts. Then it apears to form a empty sponsored link table under the rest of the post. This happen in FireFox.
No surprise there, as the AdSense Terms of Service explicitly limits you to 3 AdSense blocks per page ...I suspect trying to display more than 3 ads is in fact a good way to get your account flagged for inspection :ermm:
Reply With Quote
  #75  
Old 23 Oct 2005, 00:42
oezer oezer is offline
 
Join Date: Jan 2002
Originally Posted by Arto
I suspect trying to display more than 3 ads is in fact a good way to get your account flagged for inspection :ermm:
on my forum i have 2 different views of adsense but they display only one ad.. have you any ideas?

regards
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 02:54.

Layout Options | Width: Wide Color: