Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Mod Options
Cafe Press reloaded Details »
Cafe Press reloaded
Mod Version: 2.5, by aproape (Member) aproape is offline
Developer Last Online: May 2014 I like it Show Printable Version Email this Page

This modification is in the archives.
vB Version: 3.7.x Rating: (8 votes - 4.38 average) Installs: 92
Released: 10 Nov 2008 Last Update: 02 Dec 2008 Downloads: 722
Not Supported Uses Plugins Template Edits Additional Files Re-usable Code Translations External Content Is in Beta Stage  

Good morning everyone!

*** Second premium shops fix provided ***

*** New cafepress template fix for product detail page and jCarousel ***

*** Premium shops fix provided ***

*** Product details page is now fully functional AND enhanced ***

IMPORTANT: If you have a premium shop and the v2.0.8 add-on is working without problems, please backup your installation before upgrading to v2.5.

Post more info about your forum [URL, php version, type of shop/templates] - when encountering an issue.

This version has been updated for basic/free shops which stopped working since Jul 2008. It should work for both basic/free shops as well as premium shops with the default template.

===

This is a reworked version of the abandoned Cafe Press mod done by Creed and Dylanblitz:

http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=182424

The original text for the mod follows:

This add-on will allow you to add all the items from any of your Cafe Press store or multiples if you so choose. If you have multiple stores that you intend to use with this mod, make sure you separate each store name with a comma.

This add-on works with Cafe Press basic/free store, as well as with premium stores.

Three files to upload.
One (optional) Template Edit.

Install/update instructions for v2.5

Step 1. Overwite the shop.php file with the one from the archive
Step 2. Enjoy!

Install/update instructions for v2.3

Step 1. Install Cafe Press v2.0.3 or higher [if you don't have it already installed]
Step 2. Replace shop.php with the one from v2.3
Step 3. Copy the contents of the /clientscript/ folder from the /upload folder into your forums' root [clientscript] directory, overwriting the existing files.
Step 4. Enjoy!

[the basic/free shop should be working now - and see the [Notes] section below for limitations/more information]

NOTES:

- if you have at least v2.0.3 installed then the only change needed is to replace the shop.php file and the cafe_press folder. You do not need to reimport the product.

- this new release fixes the issue with new templates on cafepress.com for the basic/free stores.

Known issues:

- version 2.5 only contains the files shop.php and /clientscript/cafe_press folder. It is NOT a full product install and requires you to have cafepress mod v2.0.3 or higher installed already.

- no other issues so far ; )

Let me know if you have any questions or encounter any problems with it.. thanks!


Cheers,
aproape

P.S All thanks go to V for contributing to this ;-)

P.P.S. Thanks to ArnyVee for the screenshot. :-)

Version History
v2.5 - [Tue Dec 02nd 2008]
- Premium shops fix for jCarousel/product details page

Version History
v2.4 - [Mon Dec 01st 2008]
- New cafepress template fix
- Product detail/jCarousel error messages fix

Version History
v2.3 - [Wed Nov 19th 2008]
- Premium shops fix
- Code optimization/cleanup

Version History
v2.2 - [Thu Nov 13th 2008]
- Product details page is now fully functional AND enhanced
- Shop name is now taken from the database

Version History
v2.1 - [Sun Nov 09th 2008]
- Basic/free shops are working again with the new Cafe Press template

Download Now

Only licensed members can download files, Click Here for more information.

Screenshots

Click image for larger version

Name:	WaltDisneyBoardsCafePressExample.jpg
Views:	1296
Size:	57.4 KB
ID:	89212   Click image for larger version

Name:	cafepress2.jpg
Views:	947
Size:	73.0 KB
ID:	89351  

Show Your Support

  • To receive notifications regarding updates -> Click to Mark as Installed.
  • If you like this modification support the author by donating.
  • This modification may not be copied, reproduced or published elsewhere without author's permission.
Similar Mod
Mod Developer Type Replies Last Post
Integration with vBulletin Cafe Press Dylanblitz vBulletin 3.7 Add-ons 271 22 Dec 2011 01:18
Cafe Press Add-On Creed vBulletin 3.5 Add-ons 59 23 Apr 2010 08:14
Cafe Press Store Add-On Creed vBulletin 3.0 Full Releases 80 21 Nov 2005 18:12

  #31  
Old 13 Nov 2008, 04:39
shadyninja shadyninja is offline
 
Join Date: Apr 2006
kind of a dumb question (please forgive me)
how do I add items to my page?
I must be missing something.
http://www.shadyninja.com/Vbulletin/shop.php
if my link is down , its because I'm working on it.
Reply With Quote
  #32  
Old 13 Nov 2008, 05:22
Quarterbore Quarterbore is offline
 
Join Date: Mar 2005
Mine is looking like that too and I was not able to figure it out either:

http://www.timeshareforums.com/forums/shop.php

I just don't understand why the products are one long column...

Last edited by Quarterbore; 13 Nov 2008 at 05:38.
Reply With Quote
  #33  
Old 13 Nov 2008, 05:33
shadyninja shadyninja is offline
 
Join Date: Apr 2006
I got mine figured out , but im having issues with the navbar link...
Ill keep working on it
Reply With Quote
  #34  
Old 13 Nov 2008, 06:20
NeitherSparky's Avatar
NeitherSparky NeitherSparky is offline
 
Join Date: Aug 2006
Real name: Sparky
Originally Posted by aproape View Post
Hi there NeitherSparky,



Did you try it yet? Is it [not] working for you?

Are you using v2.0.8 successfully? Default or custom templates on the premium shop?

[I know, lots of questions.. ; )]


Cheers,
aproape
Sorry no, I have not tried this particular mod. I am still using the old one with my premium shop and it is still working fine. When its announced here that premium shops are supported I will try it. I was under the impression that this mod so far only works with basic shops.

edit: Sorry, to be more clear: I have a premium shop with default templates (I am assuming as I've never changed them) and I am still using 2.08 with no problems.
__________________
www.fosters-home.com
Reply With Quote
  #35  
Old 13 Nov 2008, 22:17
aproape's Avatar
aproape aproape is offline
 
Join Date: Dec 2007
Hi there NeitherSparky,

Originally Posted by NeitherSparky View Post
edit: Sorry, to be more clear: I have a premium shop with default templates (I am assuming as I've never changed them) and I am still using 2.08 with no problems.
Is it possible to try v2.1 on your site? [of course, backup the old version and try this one.. ?]


Normally - it should be compatible - we haven't changed any code for the premium shops.. so I am curious to find out if it works for you out of the box.


Cheers,
aproape
Reply With Quote
  #36  
Old 14 Nov 2008, 01:27
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
So, 2.2 ready to be used for the 'basic' shops?
Reply With Quote
  #37  
Old 14 Nov 2008, 01:30
aproape's Avatar
aproape aproape is offline
 
Join Date: Dec 2007
Hi there ArnyVee,

Originally Posted by ArnyVee View Post
So, 2.2 ready to be used for the 'basic' shops?
Indeed : )

It should work without any issues with basic/free and premium shops [with basic template].

Give it a try and let me know! ; )


Cheers,
aproape

P.S. You can add more screenshots if you have time - I'll upload them right away on the top ;-)
Reply With Quote
  #38  
Old 14 Nov 2008, 03:10
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
Well, other than the products all being in a vertical line (is there a way to fix that?) , it seems to work! Screenprints to follow shortly.

EDITED: Screenprints added
Attached Images
File Type: jpg cafepress1.jpg (57.5 KB, 12 views)
File Type: jpg cafepress2.jpg (73.0 KB, 14 views)
Reply With Quote
  #39  
Old 14 Nov 2008, 03:21
aproape's Avatar
aproape aproape is offline
 
Join Date: Dec 2007
Hi there ArnyVee,

Thanks for the shots - hmm

EDIT: I've seen your board - give us a day or so and we should be able to fix it ; )


Cheers,
aproape
Reply With Quote
  #40  
Old 14 Nov 2008, 03:24
ArnyVee's Avatar
ArnyVee ArnyVee is offline
 
Join Date: Mar 2008
The first screenshot (which you still have on the first post) shows how it 'used' to show.
Reply With Quote
  #41  
Old 14 Nov 2008, 06:42
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
The install instructions say to delete the CSS file in the clientscript folder, but I notice there is no replacement CSS file, which is why Arny's store was displaying vertical. Will you be coming up with a new CSS, and if so, will you keep it bare bones so we don't have to do too much editing of the file if we have a darker style?
__________________
Reply With Quote
  #42  
Old 14 Nov 2008, 07:17
Soliloquy's Avatar
Soliloquy Soliloquy is offline
 
Join Date: Mar 2006
I installed this today and found it only supports a single basic store, while the old version (despite its flaws) used to display the merchandise from all the stores listed in the control panel options. If you try to add more than one store, the header and footer of the page load, but none of the merchandise.
http://www.ice-cream-forum.com/shop.php
Reply With Quote
  #43  
Old 14 Nov 2008, 07:22
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Soliloquy View Post
I installed this today and found it only supports a single basic store, while the old version (despite its flaws) used to display the merchandise from all the stores listed in the control panel options. If you try to add more than one store, the header and footer of the page load, but none of the merchandise.
http://www.ice-cream-forum.com/shop.php
I don't think it's the modification. CafePress doesn't seem to be allowing comma seperated stores anymore: www.cafepress.com/bkss,cogonline.

EDIT: Yeah, you cant string your stores anymore: http://forums.cafepress.com/eve/foru...8062#803108062
__________________
Reply With Quote
  #44  
Old 14 Nov 2008, 07:31
Digital Jedi's Avatar
Digital Jedi Digital Jedi is offline
 
Join Date: Oct 2006
Real name: Mark Daniel Martinez
Originally Posted by Digital Jedi View Post
I don't think it's the modification. CafePress doesn't seem to be allowing comma separated stores anymore: www.cafepress.com/bkss,cogonline.

EDIT: Yeah, you cant string your stores anymore: http://forums.cafepress.com/eve/foru...8062#803108062
aproape, on the old mod I used to be able to go in and edit the store ID within the PHP file. That way I could just change the name of the PHP file and references to it and have multiple shops with different names. Is that still possible by editing the reference to the shop ID?



Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

EDIT: I should really just try stuff before posting. Yes, this seems to work. I just replaced the entire $vbulletin variable with my Store ID and it seems to work just fine. Now, is there anything in the file I might be overlooking? I only changed 9 instances of "shop" to "store" and it seems to work, but I'm noticing some color issues which I've assumed are CSS related.
__________________

Last edited by Digital Jedi; 14 Nov 2008 at 07:59.
Reply With Quote
  #45  
Old 14 Nov 2008, 08:41
Soliloquy's Avatar
Soliloquy Soliloquy is offline
 
Join Date: Mar 2006
I guess that's CafePress' way of encouraging us to spring for a Premium shop. Maybe I'll go the multiple copies route as Digital Jedi suggested and just make a page to link to them all...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Mod Options

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 17:05.

Layout Options | Width: Wide Color: