Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06 Oct 2015, 19:23
Divvy Divvy is offline
 
Join Date: Nov 2008
Cant mark my forums as read

Hello guys,

Im having some problems in my vbuletin 4.2.1
I put my login details and cant login... appears a message that login was successfully but is not. But If I refresh my index I see my username logged. The same to new topics... I read but is not marked as read, I need always to do a refresh to update thread status.
And when I click "Mark Forums Read", nothing happens... What could be?

htaccess problems? Can you please check mine to see if everything is fine?


Block Disabled:      (Update License Status)  
Suspended or Unlicensed Members Cannot View Code.

P.S. I have ModPagespeed off because was causing some problems in my forum and I disabled.

Waiting for your help, thank you guys!

Kind regards,
Tim

--------------- Added 06 Oct 2015 at 19:39 ---------------

I think that the problem is with Mod_Pagespeed, because if I remove that line, the problem disappears. hmm... Im trying to disable that module because Im having problems with attachments, when the popup opens, appears blank.

Does anyone have a solution for me please?

Thanks!

Last edited by Divvy; 07 Oct 2015 at 09:02.
Reply With Quote
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Release 0.1 Mark Forum Read/Mark All Read from database hack ethank vBulletin 2.x Full Releases 73 31 Jan 2002 23:42



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


New To Site? Need Help?

All times are GMT. The time now is 07:14.

Layout Options | Width: Wide Color: